Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

100. Yıl Fener Alayına 20 bin kişilik muhteşem katılım

Cumhuriyetin kazanıldığı topraklar olan Afyonkarahisar’da, Cumhuriyetimizin 100’ncü yıldönümü nedeniyle bu akşam Fener Alayı etkinliği düzenlendi. Etkinliğe yaklaşık 20 bin kişi katıldı.

Cumhuriyetin kazanıldığı topraklar olan

Fener Alayı etkinliği akşam saat 20.00’de başladı. Fener Alayı etkinliği ile Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100’ncü yıldönümü kutlamaları zirveye ulaştı. Etkinliğe yoğun ilgi ve katılım olduğu gözlendi. Etkinliğe; Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Numan Yöner, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Karabacak, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Tolga Yağan, İl Emniyet Müdürü Mahmut Ay, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, siyasi partilerin yöneticileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, vatandaşlar olmak üzere yaklaşık 20 bin kişi katıldı.

100. Yıl Fener Alayına 20 bin kişilik muhteşem katılım

“100. Yıl Fener Alayı” etkinliği doğrultusunda 500 metre Türk Bayrağı eşliğinde Kurtuluş Caddesinde eski Arkeoloji Müzesi önünden Anıtpark Önüne yürüyüşe geçen öğrenciler, vatandaşlar ellerinde meşalelerle Anıtpark Önüne kadar coşkuyla yürüdüler. Burada Afyonkarahisar Mehteran Takımının gösterisiyle etkinlik tamamlandı.

100. Yıl Fener Alayına 20 bin kişilik muhteşem katılım

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti