Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

1000 Yatırımlar Holding Arzı Başladı Mı?

1000 Yatırımlar Holding Halka Arzı başladı mı? Yatırımını borsada değerlendiren irili ufaklı birçok yatırımcı halka arzları sıkı bir şekilde takip ediyor. Bu haftanın halka arz listesinde yer alan 1000 Yatırımlar Holding Halka Arzı başladı mı? Kaç lot verir? merak ediliyor.

1000 Yatırımlar Holding Halka

Borsa İstanbul yatırımcısı halka arzları sıkı bir şekilde takip ederken, bu hafta 3 halka arz yatırımcısını bekliyor. Haftanın ilk halka arzı olan 1000 Yatırımlar Holding bugün saat 10.30 itibariyle arz edildi. Saat 13.00’a kadar devam edecek olan halka arz yarın da aynı saatlerde gerçekleştirilecek. Başvurular normal hisse alım ekranından yapılabilecek. Toplam dağıtılacak lot sayısı 9 milyon 500 bin olurken tamamı eşit dağıtım yapılacak. Hisse kodu BINHO olarak Borsa İstanbul’da işlem görecek. Hisse 125 TL’den arz ediliyor. 1000 Yatırımlar Holding, halka arz gelirlerini, devam eden yatırımlarının sonuçlandırılmasında, alternatif sektörlerin ve pazarların araştırılarak yatırım yapılması, hizmet kapasitesi, kalitesi ve çeşitliliğini arttırmaya yönelik mal ve hizmet alımlarının yapılması, işletme sermayesinin güçlendirilmesi, finansman ve borç ödemelerinde kullanılmasını planlıyor.

Halka arz yatırımcısı kişi başı kaç lot düşeceğini de merak ederken, tahmini olarak 3 milyon katılımcıda 3-4 lot, 3 milyon 500 bin ile 4 milyon 500 bin arası yatırımcıda 2-3 lot, 5 milyon başvuru olursa 1-2 lot vermesi bekleniyor.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti