Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

100’üncü yıl kutlamaları hatıra para ile taçlanacak

100’üncü yıl kutlamaları  hatıra para ile taçlanacak

Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, Büyük Taarruzun 100. yıldönümüne özel bir ilke imza atacaklarını açıkladı. Bozkurt, “Büyük Taarruzun 100. yıldönümü kutlamalarına anlam katması için ‘Zafer Meşalesinin Yakıldığı Topraklarda 100. Yıl Temalı’ hatıra parası bastıracağız” dedi

 

Şuhut Belediye Başkanlığı 2022 yılında kutlanacak olan Büyük Taarruz’un 100. yıl kutlamalarına çok ve anlamlı bir çalışmayla hazırlanıyor.
Çalışma hakkında bilgi veren Recep Bozkurt, Büyük Taarruz’a bundan 100 yıl önce ev sahipliği yapmış olan Şuhut İlçesi’nin, 100. yıl kutlamalarına özel bir anlam katması amacıyla “Zafer Meşalesinin Yakıldığı Topraklarda 100. Yıl Temalı Hatıra Para” bastıracağını ifade etti.
Bozkurt, “Şuhut Belediye Başkanlığı olarak bu yıl yüzüncü yılını kutlayacağımız Büyük Taarruz için farklı ve anlamlı projeler hazırlıyoruz. Büyük Taarruza ev sahipliği yapmış olan bu Kadim ilçede bu yılki kutlamalar oldukça anlamlı ve değerli olacak. Bu bağlamda, Büyük Taarruzun 100. yılını yıllar boyu saklanacak çok özel bir hatıra para ile taçlandırıyoruz. Basılacak olan hatıra para belirli bir sayıda basılacak olup, herhangi bir birim değer taşımayan Nümismatik yani koleksiyon değeri olan Hatıra Para kategorisinde üretilecek. Türkiye Cumhuriyeti Devleti A Protokolü başta olmak üzere ilimiz protokolü ile birlikte kamu kuruluşlarına ve Türkiye’de ki birçok müzeye gönderilecek. Dünyanın en önemli Nümismatik Para Koleksiyonerleri sitelerinde de Dünya Hatıra Para Koleksiyonları kategorisinde yer alacak hatıra para ile aynı zamanda Şuhut adına çok değerli bir uluslararası tanıtıma imza atılacak.” dedi. Şuhut Belediye Başkanlığı tarafından hazırlanan hatıra paranın dağıtımı Zafer Haftası öncesinde tamamlanacak.
>> Burak AYDIN’ın Haberi