Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

12 Yaş Yaz Kupası-4 sona erdi

Bu haberin fotoğrafı yok
12 Yaş Yaz Kupası-4 sona erdi

Afyonkarahisar’da düzenlenen 12 Yaş Yaz Kupası – 4 Tenis Turnuvası dün düzenlenen törenle son buldu

Afyonkarahisar FSM Spor Kompleksi’nin ev sahipliğini yaptığı 110 sporcunun yarıştığı 12 Yaş Yaz Kupası-4 Tenis Turnuvası’nda heyecan dün sona erdi. Afyonkarahisarlı sporcuların da yarıştığı turnuvada dereceye girenlere ödülleri verildi. Türkiye Tenis Federasyonu tarafından Afyonkarahisar’da düzenlenen 12 Yaş Yaz Kupası-4 Tenis Turnuvası dün gerçekleşen final maçlarıyla sona erdi. Afyon’un yanı sıra Türkiye’nin değişik illerinden de çok sayıda sporcunun katıldığı müsabakalar sorunsuz bir şekilde son buldu. Cumartesi günü başlayan turnuvada kategorilerinde dereceye giren sporculara ödülleri antrenörleri ve aileleri tarafından verildi. Fatih Sultan Mehmet (FSM) Spor Kompleksinin ev sahipliğini yaptığı turnuvada 110 sporcu yarıştı.
İzleyenlere seyir zevki veren turnuvada Afyon’u Afyonkarahisar Tenis İhtisas Kulübü sporcularından Milli sporcu Özge Kaçak ve Zeynep Acar, Bengisu Eren, Sıla Yılmazer, Göksu Karaca, Bilal Can Kart, Mete Tekkaya, Ege Demirkırkan, Yıldırım Adalıoğlu ve Fuat Can Akdağ temsil etti.

“Çok mutluyuz”

Güzel görüntülerle başlayıp aynı güzellikte sona eren turnuvada bir konuşma yapan Turnuva direktörü ve Afyon Tenis İhtisas Kulübünün antrenörü Ali Karagöz, böylesi bir turnuvaya ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, emeği geçenlere ve başarılı olan tüm sporculara teşekkür etti. Sporcular ve turnuva görevlileri de ödül töreninden sonra toplu fotoğraf çektirdiler.

Özge Kaçak yine birinci

Turnuvada Afyon’u temsil eden sporculardan Özge Kaçak tek bayanlarda şampi-yonluğa ulaştı. Bir diğer Afyonlu sporcu Zeynep Acar da kategorisinde 4’üncü oldu. Sıla Yılmazer de turnuvada 6’ncı oldu. İlayda Tuana Çetin’de kategorisinde 8. olma başarısı gösterdi. Çift bayanlar dalında xda her zaman olduğu gibi milli sporcu Özge kaçak ve Zeynep Acar birinciliği kimseye kaptırmadı. Tek erkekler dalında da Afyon Tenis İhsitas kulübü sporcularından Rahmi Polat Gülcür birinci olurken çift erkekler dalındada Yankı Erel ve Rahmi Polat Gülcür çifti birincilik kupasını kaldırdılar.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti