Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

130’ncu Yıl Gururu

Afyon Lisesi’nin 130’uncu mezunları törenle diplomalarını aldı. Mezuniyet töreninde öğrenciler, öğretmenler ve aileleri gururlu ve duygu yüklü anlar yaşadı

Afyon Lisesi’nin 130’uncu mezunları

Afyon Lisesi’nin 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 12. sınıflar mezuniyet töreni okulun spor salonunda gerçekleştirildi. Mezuniyet törenine; Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Muhtar Demirci, Veliler, okul öğretmenleri, öğrenciler

AFYON LİSELİ OLMAK AYRICALIKTIR

Mezuniyet töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Mezuniyet töreninin açış konuşmasını Okul Müdür Vekili Ramazan Balkan yaptı. Balkan konuşmasına, mezun olan öğrencilere hitap ederek başladı. “Sevgili öğrenciler bundan 4 yıl önce 2020-2021 eğitim öğretim yılında Afyon Liseli oldunuz. Bugünde aramızdan Afyon Lisesi’nin 130’uncu mezunları olarak ayrılıyorsunuz.” diyen Müdür Balkan, “Dört yıllık beraberliğimiz süresince sizleri kendi çocuklarımız gibi gördük. Sizler için en iyisini yapmaya çalıştık. Bundan sonraki hayatınızda başarılar sizinle olsun, mutluluklar sizinle, yolunuz ve bahtınız açık olsun. Unutmayın ki Afyon Liseli olmak ayrıcalıktır. Kıymetli velilerimizden evlatlarını dört yıl önce emanet olarak almıştık. Onlar bizim çocuklarımız olmuştu. Onları hayata hazırlamak, iyi bir eğitim almalarını sağlamak için çaba gösterdik. Tüm çabamız; onların sizler için hayırlı bir evlat olması, ülkesi ve milleti için faydalı bireyler olması ve ileride iyi anneler, iyi babalar olmaları içindi. Şimdi bu törenle artık emanetlerinizi yani çocuklarınızı sizlere teslim ediyoruz.” dedi.

130’ncu Yıl Gururu

“AFYON LİSESİ OLARAK GÖREVİMİZİ YERİNE GETİRDİK KANAATİNDEYİZ”

Konuşmasının son bölümünde Müdür Balkan, şunları kaydetti: “Velilerimize dört yıl önce emanet olarak aldık cümlesini kullandım. Aslında bu emaneti biz Milli Eğitim Müdürümüz adınıza aldık ve yine sizlerin huzurunda emanetleri teslim ediyoruz. Bu süreç içerisinde sürekli yanımızda oldunuz, arkamızda oldunuz. Bizleri desteklediniz. Ben sizlere teşekkür ediyorum. Afyon Lisesi olarak görevimizi yerine getirdiğimiz kanaatindeyim. Takdir sizin.”

130’ncu Yıl Gururu

“AFYON LİSESİ KÖKLÜ BİR OKULDUR”

Öğretmenler adına konuşmayı Matematik Öğretmeni Alaattin Şeker yaptı. Mutlu bir güne şahitlik edildiğini belirten Şeker, şöyle konuştu: “Öğrencilerimiz Afyon Lisesi gibi köklü bir okuldan mezun oluyor. Bizlerde bugün sizlerle birlikte olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Okulumuz iki cumhurbaşkanı, üç bakan, genelkurmay başkanı, üst düzey yöneticiler ve her sanat dalında kendini kanıtlamış sanatçılar çıkarmış bir okuldur. Afyon Lisesi öğrencileri olarak sizlerin de bu geleneği en iyi şekilde devam ettireceğinize eminiz. Bu yolda sizlere rehberlik etme ayrıcalığına sahip olduğumuz için kendimizi çok şanslı hissediyoruz. Sizlere bu yolda rehberlik ederken, hata yapmanın hile yapmaktan çok daha onurlu olduğunu, kazanmak kadar kaybettiğinde yeniden başlayabilmenin bir erdem olduğunu, emeğin ve çalışmanın değerini öğretmeye çalıştık. Başarının iki temele dayandığını; bunların gayret ve kendine inanmak olduğunu anlatmaya çalıştık. Sizlerin başarılarınızın yanında erdem sahibi bireyler olarak yetişmeniz için elimizden geldiği kadar çabaladık. Sevgili gençler, yaratılanı sevin Yaradan’dan dolayı. Çünkü sevmek sizi güçlü kılacaktır. Zorluklar sizi ümitsizliğe sürüklemesin. Kendinize güvenin çünkü bizler size güveniyoruz. Atatürk’ün dediği gibi; ‘Vatanın bütün ümidi ve geleceği size, genç nesillerin anlayış ve enerjisine bağlanmıştır.’ Bunları asla unutmayın. Bizi biz yapacak değerlerin hepsine sahip çıkacak sizlersiniz. Sözlerime son verirken üniversite hayatınızda ve sonraki yaşamınızda bütün güzelliklerin sizlerle olmasını dilerim.” Öğrenciler bayrak, flama devir teslimini gerçekleştirdi.

130’ncu Yıl Gururu

MEZUNİYETTE İLK DOKUZ DERECEDE KIZ ÖĞRENCİLER VAR

İlk ona girerek derece ile mezun olan öğrencilere plaket verildi. Okul birincisi Bilge Sultan Kuru’ya, ikinci Sevde Kılınç’a, üçüncü Elif Naz Erakıncı’ya, dördüncü Tuana Ulu’ya, beşinci Fatma Yağmur Altıntaş’a, altıncı İrem Kumru Özdemir’e, yedinci Ebru Nur Amasyalıoğlu’na, sekizinci Zehra Nur Tunçok’a, 9’uncu Şara Şizen Türkyılmaz’a, onuncu Abdurrahman Onur Güzeltaş’a plaketleri protokol üyeleri tarafından verildi. Plaket takdimi sonrası okul birincisi Bilge Sultan Kuru konuşma yaptı. Tören yaş kütüğüne plaket çakılması, mezuniyet belgelerinin verilmesi, Afyon Lisesi mezuniyet yemininin okunması ve kep atma ile tamamlandı.

130’ncu Yıl Gururu 130’ncu Yıl Gururu 130’ncu Yıl Gururu 130’ncu Yıl Gururu