Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

14 Tıp Bayramı sade bir programla kutlandı

Korona viris önlemleri ve

Korona viris önlemleri ve İdlip Şehitlerinin hatırasına hürmeten 14 Mart Tıp Bayramı sade bir programla kutlanıldı

 

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Konferans Salonunda 14 Mart Tıp Bayramı’na özel bir program yapıldı. Programın koronavirüs önlemleri ve İdlip Şehitlerinin hatırasına hürmeten kısa tutulduğu bildirildi.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından günün anlam ve önemine yönelik bir konuşma yapan İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Serhat Korkmaz, 2020 yılı itibariyle dünya genelinde dolayısıyla Türkiye’de pek çok olumsuzluk yaşandığını kaydetti. Korkmaz, “İsterdik ki daha önceki yıllarda yaptığımız gibi etkinliği zengin bir kutlama yapalım. Ama askerlerimizin şehit oluşu, çığ faciası ve son olarak da korona virüs salgını ile hepimizi derinden üzen günlerden geçiyoruz. Umarım önümüzdeki günler bizleri, yüzümüzü güldüren olaylarla karşılar. Ayrıca bir Tıp Bayramında şunu da belirtmem lazım ki salgın neticesinde yine en çok emek veren hatta bazı ülkelerde görüldüğü gibi can veren hekimlerimiz ve sağlık çalışanlarımız oluyor. Bu özverili çalışmalarımızın dikkat çekmesini ümit ediyor ve bu vesile ile sağlıkta şiddetin son bulmasını temenni ediyorum. Bütün mesai arkadaşlarımın Tıp Bayramını tebrik ediyorum.” dedi.
Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Mehmet Duran’da meslektaşlarının ve sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı. Programda meslekte 25 ve 40 yılını dolduran doktorlara Teşekkür Belgesi ve Afyonkarahisar’da “Yılın Doktorları” seçilen. Dr. Hatice Şule Gürler ile Dr. Turan Aksan’a plaketleri verildi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti