Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

1453’lülere maçtan önce kahvaltı – Kocatepe Gazetesi

2. Amatör Lig B
1453’lülere maçtan önce kahvaltı

2. Amatör Lig B Grubu’nda mücadele eden Mahmutköy 1453 Gençlikspor, hafta sonu oynadığı Topaçspor maçı öncesinde Loqqum Kafe’de kahvaltıda buluştu. Yönetim Kurulu Üyeleri, Teknik Heyet ve oyuncuların katıldığı kahvaltıda konuşan Teknik Sorumlu Fatih Yalçın, takımın hedefinin üst lige çıkmak olduğunu vurguladı.
“BİZ ARKADAŞLARIMIZA GÜVENİYORUZ”
Takımına güvendiğini aktaran Mahmutköyü 1453 Gençlikspor Teknik Sorumlusu Fatih Yalçın, “Bu sezon pek istediğimiz gibi gitmiyor. Geçen sezona nazaran bu sezon oynadığımız takımların kalitesi daha da arttı. Geçen sezon bulunduğumuz grupta iyi oynamamıza rağmen şanssız bir şekilde çıkamadık. Futbol bu, herşey olabiliyor. Tek sıkıntımız tecrübe eksikliği oluyor. İnşallah bunu da zamanla yaptığımız maçlarla gidermeye çalışacağız. Sadece bu sezonu düşünmüyoruz, diğer sezonlarda var. Genç takımın dezavantajları da avantajları da var. Karakterli ve düzgün arkadaş grubuna sahibiz. Bizim için daha her şey bitmiş değil, 2 galibiyet, 3 beraberliğimiz var. Biz arkadaşlarımıza güveniyoruz. Yiğit düştüğü yerden kalkar demiş atalarımız, bizde düştüğümüz yerden kalkmasını da bileceğiz. Arkadaşlar da bunun farkındalar. İyi oynuyoruz, gol yollarında sıkıntı çekiyoruz, basit gol yiyoruz. Bunu da zamanla atlatacağımızı düşünüyoruz. Biz takımı layık olduğu yerlere getireceğiz” dedi.
“İLERLEYEN GÜNLERDE TOPARLANACAĞIZ”
Takım olarak istediklerini alamadıklarını ve ilerleyen günlerde toparlanarak hedefe ulaşacaklarını söyleyen Mahmutköyü 1453 Gençlikspor Başkanı Oktay Ak, “Bir spor kulübü olarak gençlerimize ileriye dönük olarak bir kulüp kurduk. Amacımız bir üst liglere çıkmak ve burada başarılı olmaktır. Ligdeki hedefimiz şampiyon olarak bir üst lige çıkmak, şuan için istediğimiz sonuçları alamadık ama inşallah ilerleyen günlerde takım olarak toparlanacağımıza inanıyorum” ifadesine yer verdi.