Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

19 Mayıs’ı Birlikte Kutladılar

Afyonkarahisar’da 17 sivil toplum kuruluyu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı birlikte kutladı.

Afyonkarahisar’da 17 sivil toplum

Afyonkarahisar’da faaliyet gösteren Afyon İş Kadınları Derneği,Afyon Sanat ve Yaşam Derneği, Afyon Zafer Lions Kulübü, Afyonkarahisar Ahde Vefa Kültür Derneği, Afyonkarahisar Küçük Dokunuşlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Afyonkarahisar Sevgi Bağı Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği,  Afyonkarahisar Sosyal Yaşamı Geliştirme Derneği, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Gönül Dostları Derneği, Gül Anneler Derneği, Kadın ve Çocuk Dostları Derneği, Kent ve İnsan Derneği, Kimsesiz Çocukları Koruma Derneği, Mavi Kelebek Psikolojik Destek Eğitim Derneği, Türk Anneler Derneği, Türk Yardım Sevenler Derneği ve Yeniden Aydınlanma Derneği 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı birlikte kutladı.

19 Mayıs’ı Birlikte Kutladılar

 

“GENÇLERİMİZ TÜM SORUNLARIN ÜSTESİNDEN GELECEK”

17 sivil toplum kuruluşunun birlikte düzenlediği tören, Kocatepe Parkı’nda Atatürk Parkı’nda çelenk sunulmasıyla başladı. Saygı duruyu ve İstiklal Marşı’nın ardından Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Afyonkarahisar Şubesi Başkanı Serap Öztürk, konuşma yaptı. Öztürk, “19 Mayıs 1919’da ilk bağımsızlık ateşini yakan Atatürk, yapmış olduğu çalışmalar ve gerçekleştirdiği kongreler ile Kurtuluş Savaşı’nı, O’na inanan milleti ile birlikte sürdürmüş, kazanılan bu zaferin devam etmesi ve vatanımızın kalkınması için gençlere olan güveni sebebiyle de bu günü gençlerimize armağan etmiştir. Gelecekte ülke yönetiminde söz sahibi olacak gençlerimiz, tüm sorunların üstesinden gelecek, birlik içinde hareket ederek, geleceğin lider ülkesi Türkiye’yi daha güçlü bir hale getirecektir. Yarınların sorumluluğunu üstlenebilecek şekilde, nitelikli, bilgili ve ideal sahibi insanlar olarak yetişmeniz için bizler elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınızı kutluyor, başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum” dedi.

Tören, 19 Mayıs’ın anlam ve önemine ilişkin konuşmalar; şiirler, Gençliğe Hitabe ve gençliğin Atatürk’e yanıtının okunması ile sona erdi.