Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

1967 Afyon ailesi iftarda buluştu

1967 Afyon ailesi iftarda buluştu
1967 Afyon ailesi iftarda buluştu

1967 Afyon Gençlikspor takımının Yönetim Kurulu, teknik heyeti, sporcuları ve sporcu aileleri Kulüp tarafından verilen iftar yemeğinde bir araya geldi

1967 Afyon Gençlikspor Yönetim Kurulu sporcu velileri ile iftar yemeğinde bir araya geldi. Yaklaşık 250 davetlinin katıldığı iftar yemeğinden sonra protokol konuşmaları yapıldı. Kısa kısa konuşan protokol üyeleri sporun faydalarını aktardı. İlk olarak konuşan ve ailelere hitap eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Zeki Kuş, “Sporun fayları sizlerin bizlerin bilmediği kadar çok ki ilerki yaşlarda çocuklarınız bunu farkedecek. Ufak bir örnek vereceğim; çocuklarınız antrenmana veya maça giderken kötü alışkanlıklardan uzak duruyor. Bırakın büyük takımlara transfer olmasını kötü alışkanlığı olmayacak. Bundan daha iyi ne olabilir ki. Teşekkür ediyorum tüm sporcularımıza başarılar diliyorum.” dedi.
“İŞLENDİKTEN SONRA
VİTRİNE ÇIKIYOR”
Çocukların birer pırlanta olduğunu belirten Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Afyonkarahisar Genel Sekreteri Alişan Akgün, “Çocukalırımızın tümü birer pırlantadır. Onları keşfedecek madencilerimiz sizden sadece bir adım bekliyor. Siz adımınızı attıktan sonra bu pırlantalar değerlendirilmeye alınıyor. İşlendikten sonra vitrine çıkıyor. Eşsiz güzellikte sergileniyor. Sizin yıllarca uğraşarak yapamayacağınızı çocuklarımız spor yaparak tek başına elde ediyor.” ifadesine yer verdi.
Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Mustafa Keser de kısa konuşmasında davete katılanlara katılımlarından dolayı teşekkür etti.
Çocukların bedensel ve ruhsal gelişimleri için sporun faydalı olduğunu belirten 1967 Afyon Gençlikspor Antrenörü Turan Saltık, “Çocuklarımızın spor yaparken hem ruhsal hem bedensel hem zihinsel olarak gelişim gösteriyor. Yapılan spor onları daha önce etkileip olgunlaşmalarını sağlıyor. Bunun yanında paylaşmasını bencillik duygusundan kurtulmasını tamamlıyor. Yapılması gereken çocuklarımıza sporu aşımalamak ve spor yapması için imkanlırımızı kullanmamız lazım. Birde son 2-3 maçtır bir olay dikkatimi çekti. Bunu buradan sizlere açıklamak istiyorum. Şampiyonluğumuza az bir dönem var. Oynamayan çocuklarımızı hem oynatmak hem de onların oynadığındaki performansını görmek istiyoruz. Bir şey daha öğrendim ve kendimle gurur duyuyorum. Biz sahadayken tribünde oturup maçı izleyen velilerin verdiği tepkilelerle büyük antrenörler de doğuyor. Anlıyorum bir Fatih Terim ve daha ünlü antrenörleri biliyorsunuz. Yani anlatmak istediğim şey şu geçen bir atak anında ‘benim oğlum olsaydı atardı bunu alsana oyuna’ diye yorumlar geliyor, bunları yapmayın. Hem sizin hem de başkasının çocuğuna zarar veriyor. Bu yanlışlar çocuklarınızı bencilliğe itiyor.” şeklinde konuştu.
Konuşmasından sonra sahneye İzmir Altınorduspor’a, Antalyaspor’a ve Çanakkale Dardanelspor’a transfer edilen oyuncuları çağıran Antrenör Saltık, “2004 doğumlu Utku Büyükköse İzmir Altınorduspor’a gönderildi. En küçük bireylerimizden biri olan Utku bir aksilik çıkmazsa Altınordu’da forma giyecek. 2001 doğumlu Dursun Berke Karaman Antalyaspor’a gidiyor. 2001 doğumlu Emre Dayan Çanakkale Dardanelspor’a gidiyor. Yine çocukluk arkadaşım ve halen daha yakın arkadaşım olan Ali Şahin’in oğlu Furkan Şahin Fenerbahçe futbol okuluna transfer oldu. Bunlar sadece birer örnek. Sizin çocuğunuzda gidebilir. Ya da illaki gidecek diye bir durumda yok.” ifadesine yer verdi.
BELGELER TAKDİM EDİLDİ
Konuşmaların ardından 1967 Afyon Gençlikspor’da oynayan tüm sporculara başarı belgesi verdildi.
Protokol üyelerinin başarı belgeleri vermelerinin ardından sıra anne ve babalara geldi. Takımlarda forma giyen oyuncuların velileri karışık olarak başarı belgelerini diğer sporculara takdim etti. Yaren Müzik Hidayet ete iftar yemeği öncesinde ve sonrasında fasıl tarzı müzikleriyle misafirlere huzur dolu anlar yaşattı. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in haberi