Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

2. Amatör’de Play-Off için Federasyon bekleniyor

2. Amatör Lig’de normal

2. Amatör Lig’de normal sezonun tamamlanmasından sonra Play-Off etabına geçilmesi bekleniyor. D Grubu’nda Küçükhöyük Belediyespor için Türkiye Futbol Federasyonu’ndan yazı bekleniyor. İl Tertip Komitesi Başkanlığı da yazı gelmeden Play-Off etabına geçilmeyeceğini duyurdu

 

2. Amatör Lig’de normal sezon sona erdi. A Grubu’nda Kocaöz Belediyespor, B Grubu’nda Mahmutköyü Kartal Gençlikspor, Sandıklı Kumalarspor sezonu 1. Lige terfi ederek tamamladı.
D Grubu’nda ise Küçükhöyük Belediyespor’un kaçak oyuncu oynattığını iddia eden Güney Gençlikspor ve Ahmetpaşaspor itiraz etti. Küçükhöyük Belediyespor, Türkiye Futbol Federasyonu’ndan yazı gelmesi bekleniyor. Gelecek bu yazı için de D Grubu’nda hangi takım şampiyon, Play-Off etabına hangi takım katılacak belirsiz. B Grubu’nda ise 7 puanla son sırada yer alan Çıkrık Belediyespor, 12 puanlı Ataköy Gençlikspor ile oynadığı maçta kaçak oyuncu oynattığı gerekçesiyle itiraz etti. Bu iki takımın yazıları gelmeden maçların oynanmasının doğru olmadığını savunan İl Tertip Komitesi Başkanlığı açıklama yayınladı.
İl Tertip Komitesi Başkanlığı da “2. Amatör Play-Off Oynayacak Takımların Dikkatine” başlığı ile açıklama yaptı. Komite açıklamasında, “Federasyon seçimlerinden sonra Amatör Futbol Disiplin Kurulu istifa etmiş, Ankara’ya gönderdiğimiz dosyalarımıza bu yüzden işlem yapılamamıştı. Federasyonla yapılan görüşmelerde sonunda amatör kurulun oluşma aşamasında olduğu, en kısa sürede dosyaların sonuçlanacağı tarafımıza bildirildi. Bu dosyalarla ilgili işlemler tamamlanmadan Play-Off maçlarını oynayacak takımları tespit etme güçlüğünden dolayı dosya sonuçları beklenecektir. Takımlarımıza önemle duyurulur.” ifadelerine yer verdi.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti