Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

2 belediye başkanı koronalı çıktı

AK Partili Belediye Başkanları

AK Partili Belediye Başkanları Ankara’da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da katılımıyla yapılacak
olan toplantı öncesinde korona testinden geçirildi. Afyonkarahisar’da Dişli ve Kocaöz Belediye
Başkanlarında korona tespit edildi

AK Partili belediye başkanları, ‘Pandemi sonrası belediyecilik vizyonu’ konulu istişare ve değerlendirme toplantısı için Ankara’da bir araya gelecekler. Toplantıya Belediye Başkanları, İl başkanları, yerel yönetim başkanları kadın ve gençlik kolları başkanları katılacak.
20 Ağustos Perşembe günü saat 11.00’de ATO Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek toplantı, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile yapılacak.
Yeni tip koronavirüs tedbirleri çerçevesinde sosyal mesafe kuralına göre gerçekleştirilecek toplantıya, AK Parti’den seçilen Türkiye genelindeki 794 il, ilçe ve belde belediye başkanı, 81 il başkanı, il kadın ve gençlik kolları başkanı, il yerel yönetimler başkanı katılacak. Toplantıda MYK üyeleri ile AK Parti Kadın ve Gençlik Kolları MYK üyeleri de hazır bulunacak.
Toplantıya katılacak olan Belediye Başkanları korona testinden geçiriliyor. Afyonkarahisar’daki AK Partili Belediye başkanlarının çoğunun testi tamamlanırken sadece Bolvadin’e bağlı Dişli beldesi ile Çobanlar’a bağlı Kocaeöz belediye başkanlarının testlerinin pozitif çıktığı öğrenildi. Korona testi pozitif çıkan Dişli Belediye Başkanı Süreyya Güvenir ile Kocaöz Belediye başkanı Murat Zıbak’ın tedavisine başlandığı bildirildi.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti