Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“2016 sonrası yerli ve milli anlayışla bir çok problem çözüm noktasına ulaştı”

MHP MYK Üyesi ve

MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, 2016 yılından önce AK Parti ile milli meselelerde, terörle ilgili meselelerde, FETÖ ile ilgili meselelerde hep karşı karşıya geldiklerini belirterek, “2016 sonrasında kurulması gereken bir ruh ile yine Genel Başkanımızın Yedikapı’da başlatılan yerli ve milli anlayışla şimdi ülke
pek çok problemlerini çözebilecek noktaya gelmiştir” dedi

 

26 Ağustos Çarşamba günü Şuhut İlçesi’nde başlayan MHP ilçe kongreleri, 29 Ağustos Cumartesi günü Çay İlçesi’nde tamamlandı. Göreve seçilen MHP’nin İlçe Başkanları 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda Kocatepe’de bir araya geldi. Tüm ilçe kongrelerine katılan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak ile İl Başkanı Mehmet Kocacan, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda göreve seçilen 17 ilçe başkanı ile birlikte Kocatepe bir araya geldi.
KOCATEPE’DE
BİRARAYA GELDİLER
MHP’nin kongreleri Sinanpaşa, Bayat, Çobanlar ve son olarak Çay İlçesi’nde yapılarak 17 ilçe de tamamlandı. MHP Milletvekili Mehmet Taytak ve İl Başkanı Mehmet Kocacan, 30 Ağustos günü ise yeni seçilen 17 ilçe başkanı ile birlikte Kocatepe bir araya geldi. Hafta sonu 4 ilçe de yapılan ilçe kongrelerine MHP Milletvekili Mehmet Taytak, İl Başkanı Mehmet Kocacan, il yönetimi, Ülkü Ocakları Başkanı Timur Bayram ve delegeler katıldı. Kongreler koronavirüs tedbirleri altında, sosyal mesafe, hijyen ve maske kurallarına uygun gerçekleştirildi. Son kongrelerde de saygı duruşu, İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin mesaj okunuldu. MHP’de Sinanpaşa İlçesi’nde İsmail Karagöz, Bayat İlçesi’nde Bayram Eski, Çobanlar İlçesi’nde Mehmet Uysal ve Çay İlçesi’nde Ali Erol Başkanlık görevine seçildi.
“AK PARTİ İLE MİLLİ
MESELELERDE HEP KARŞI KARŞIYA GELİRDİK”
Konuşmalarında Cumhur İttifakının önemine vurgu yapan MHP Milletvekili Mehmet Taytak, 2016 yılından önce AK Parti ile milli meselelerde, terörle ilgili meselelerde, FETÖ ile ilgili meselelerde hep karşı karşıya geldiklerini belirtti. Taytak, “2016 sonrasında kurulması gereken bir ruh ile yine Genel Başkanımızın Yedikapı da başlatılan yerli ve milli anlayışla şimdi ülke pek çok problemlerini çözebilecek noktaya gelmiştir. İşte biz bunları ifade ederken bazı muhalefet partileri pandemiden dolayı acaba ülke de sıkıntı olurda bunlar gider mi diyecek kadar basit ve alçakça bir anlayış içersine girmişlerdir. CHP Atatürk’ün çizgisinden çıkmıştır. Diğer siyasi partiler HDP ile birlikte Zillet İttifakının devamı adına mücadele vermektedir. Deva ve Gelecek Partisi bir parti kurarak yüzde 1 veya 1.5 gibi oy oranı alarak acaba bu Cumhur İttifakını yıkabilir miyiz diye uğraşmaktadırlar. Ama biz diyoruz ki Cumhur İttifakı devam ettirilecektir ve Cumhur İttifakı bu ülkenin yarınlarına bugün sahip olduğu gibi yarında sahip olacaktır.” dedi.
“MERKEZ İLÇE KONGRESİ YAKINDA YAPILACAK”
MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, ilçe kongrelerinde “İstiklal için birlik, İstikbal için dirlik. Kazanan Türkiye olacak” sloganıyla 17 ilçe de kongreler tamamladıklarını belirterek, “İlimizde ilçe kongrelerimiz Sinanpaşa, Bayat, Çobanlar ve Çay ilçesinin ardından tamamlanmış oldu. 17 ilçemizde kongrelerimizi gerçekleştirdik. Merkez ilçe kongremizi ise önümüzdeki ay gerçekleştireceğiz. Şimdiye kadar partimize emek vermiş eski ilçe başkanlarımızı ve yönetim kurulu üyelerine teşekkürlerimizi sunarken bayrağı devralan yeni başkanlarımıza ve yönetimlerine de başarılar diliyorum.”
>> Kocatepe Haber Merkezi