Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

2024’ün İlk Müşterek Meslek Komitesi Toplantısı Yapıldı

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nda (ATSO) 2024 yılının ilk Müşterek Meslek Komitesi toplantısı, ATSO Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi

ATSO Genel Sekreteri Ali Şenol’un ATSO’nun 6 aylık faaliyetleri hakkında bilgilendirme yapmasının ardından ATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hayrettin Güzbey, toplantıyı yönetmek üzere divana davet edildi.

 

Toplantıya katılan Meslek Komiteleri üyelerini selamlayan Güzbey, “Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odamız, Meslek Komitelerimiz’den gelen görüş ve talepleri belirli bir sistem içinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve ilgili diğer tüm kuruluşlara iletiyor. Lobi faaliyetlerimizin takibini de Yönetim Kurulu olarak yapıyoruz; mümkün olan en kapsamlı sonuçları almaya çalışıyoruz. Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Hüsnü Serteser’in üyelerimizin karşılaştıkları sorunların çözülmesi için büyük bir gayret içinde olduğunu da belirtmek isterim. Toplantıya katılımınız için teşekkür eder; Ramazan Bayramınız’ı şimdiden tebrik ederim.” dedi. Konuşmanın ardından ATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hayrettin Güzbey ile Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Mühsürler, toplantıda görüş belirten Meslek Komiteleri üyelerinin sorun ve taleplerini not aldı. Güzbey, katılımları dolayısıyla Meslek Komiteleri üyelerine teşekkür ederek toplantıyı kapattı.

2024’ün İlk Müşterek Meslek Komitesi Toplantısı Yapıldı

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti