Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

23 Kasım’da Festival var – Kocatepe Gazetesi

Afyon Termal ve Çamur
23 Kasım’da Festival var

Afyon Termal ve Çamur Festivali bu sene 23 Kasım 2017 tarihinde gerçekleştirilecek. Başbakanlık ve Kültür ve Turizm Bakanlığı destekleriyle düzenlenen ve sektördeki yatırım olanaklarının ve teknolojik gelişmelerin paylaşılacağı; kamu kurum ve kuruluş temsilcilerinin hem zirve programına katılarak hem de stant açarak bir araya geleceği; ülkemizin dünya sağlık ve turizm endüstrisindeki yerinin tartışılacağı ve pazar payını arttırmak üzere sektörün tüm dinamiklerini bir araya getireceği bir festival olacak.
Bu festival ile yılda bir kez dünyanın dört bir yanından gelecek olan termal turistleri Afyonkarahisar’ın sağlıklı topraklarında buluşturarak hem sağlık bulmalarını hem de keyifli vakit geçirmelerini sağlamak amaçlanıyor.
Afyonkarahisar’da Termal Sağlık Turizmi ana teması ile düzenlenecek festivalin konu başlıkları arasında Termal Turizm Tanıtımı, Sağlık Turizminde Yurtdışından Devlet Destekli Hasta Getirmek, Termal Turizmde Yatırımlar ve Teşvikler, Termal Turizmde Kamu ve Özel Sektörün Beklentileri, Acentaların Afyonkarahisar İlimize Özgü Tatil Paketlerinin Geliştirilmesi gibi konular yer alacak.
Festivalin açılış konuşmacıları arasında İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Tanır, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve Vali Mustafa Tutulmaz, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu yer alacak.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti