Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“30 Ağustos Türk Devletinin sönmeyecek güneşidir”

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek,

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, 30 Ağustos Zaferinin, Türk Devletinin hiç sönmeyecek bir güneş gibi doğuşunu müjdelediğini belirterek büyük zaferin 98. yıldönümünü kutladı

 

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınlandı.
“TÜRK MİLLETİ BAĞIMSIZ KALACAK”
Şanlı Zafer’in 98. yılında Cumhuriyet’in kazanıldığı topraklarda yaşamanın ve bu şehrin insanlarına hizmet etmenin gururunu yaşadığını belirten Başkan Zeybek, tarihi büyük zaferlerle, kutlu fetihlerle dolu Anadolu’nun, dünyadaki yerini tescillediği 30 Ağustos Zaferi’nin hala ilk günkü coşku ve idrak ile anıldığını vurgulayarak, bu durumun ilelebet süreceğine işaret etti. Mehmet Zeybek, 30 Ağustos Zaferi’nin, Türk milletini yok etmeye çalışan işgal güçlerinin haksızlıklarına, yoksulluğa ve tüm olumsuzluklara karşı aziz milletimizin Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde tüm dünyaya ‘Türk milleti bağımsızdır ve bağımsız kalacaktır, ay yıldızlı bayrağımız milletimiz var oldukça gökyüzünde dalgalanacaktır’ diye haykırdığı, şanlı zaferi olduğunu dile getirdi.
“30 AĞUSTOS TÜRK DEVLETİNİN SÖNMEYEN GÜNEŞİDİR”
Zeybek mesajının devamında, “Türk Milletinin Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde, her türlü yokluk ve imkânsızlık içerisinde adeta küllerinden doğarak zafere yürüdüğü 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutlamamanın gururu ve mutluluğu içindedir. Malazgirt Zaferi ile Anadolu’yu yurt edinen milletimiz, İstiklal Savaşı ile bu toprakların ebediyen yurt olarak kalacağını tüm dünyaya ilan etmiştir. 30 Ağustos’ta elde edilen destansı zaferle birlikte, hepimizin ortak mirası olan Cumhuriyetimizin temelleri atılmıştır. 30 Ağustos Zaferi herhangi bir askeri zafer değildir. Bu zafer, gerçekte modern Türkiye Cumhuriyetini kurmayı mümkün kılmış bir zaferdir. 30 Ağustos Zaferi, yeni Türk Devletinin hiç sönmeyecek bir güneş gibi doğuşunu müjdelemiştir. Tarihimizde bağımsızlık inancımızı, hür yaşama kararlılığımızı tüm dünyaya bir kez daha ilan ettiğimiz 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 98. yılında başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatan savunması ve bağımsızlık uğrunda canını feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi saygıyla anıyorum. Milletimizin ve tüm Afyonkarahisarlı hemşehrimin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum.” ifadelerini kullandı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti