Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

30 bin fidan toprakla buluşacak

Yurt genelinde düzenlenen 11

Yurt genelinde düzenlenen 11 Kasım Ağaçlandırma Günü kapsamında bugün sabah Saraydüzü Köyü ağaçlandırma alanında “Afyon’a Bir Nefes” adı altında fidan dikimi yapılacak

 

Türkiye genelinde 11 Milyon Adet Fidan Dikim Projesi kapsamında Afyonkarahisar da Saraydüzü Ağaçlandırma sahasında bugün 30 bin fidan dikilecek. Konu hakkında Orman İşletme Müdürü Mustafa Gökhan Us ve Orman İşletme Müdürlüğü idarecileri 9 Kasım Cumartesi akşam üzeri Çakırköy Kocatepe Yangın Ekip binasında basın toplantısı düzenledi.
Orman İşletme Müdürü Mustafa Gökhan Us konu hakkında yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanlığı Genelgesi doğrultusunda 11. ayın 11. günü olan bugünün saat 11:11 itibariyle Ağaçlandırma Günü ilan edildiğini belirtti.
Us şöyle konuştu: “Bizler Orman Genel Müdürlüğümüz adına Orman İşletme Müdürlükleri ve Şeflikleri olarak Türkiye genelinde güzel çalışmalar yaptık. Afyonkarahisar’da ki ekibimizle birlikte güzel çalışmalara çok daha fazla katılım sağlamaya çalıştık. Saraydüzü Ağaçlandırma sahamız da 142 bin fidanla toplam 243 lokasyon olarak tabir ettiğimiz noktada tüm Afyonkarahisar halkının katılımını sağlayabilecek şekilde güzel imkânlar sunarak bir yer ayarladık. Tüm Afyonkarahisar halkını bugünkü uygulamamıza bekliyoruz. Bu alanda güzel uygulamalarımızın yanında küçük sürprizler hazırladık. Afyonkarahisar için hedeflenen rakamın üzerinde bir fidan dikimi planlıyoruz. Ekibimizle konuyla ilgili hazırlıkları bu şekilde ayarladık. Şevk ve heyecanla ‘Afyon’a Bir Nefes’ adı altında bugün sabah saat 11.00’de halkımızı Saraydüzü ağaçlandırma alanına bekliyoruz.”
Toplantıda Us’un yanı sıra; Orman İşletme Müdür Yardımcıları Süleyman El, İbrahim Kurt, Ağaçlandırma Şefleri; Yiğit Şimşek, Sadettin İldoğan, Süleyman Karagöl hazır bulundular. Orman İşletme Müdürlüğü idarecileri toplantı sonunda objektiflere asker selamı verdi.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi