Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“31 Mart Gecesi Afyon’da Fetret Dönemini Bitireceğiz”

Saadet Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Beytullah Karataş, seçmen ziyaretlerini sürdürüyor. Uzun Çarşı esanafını ziyaret eden Karataş, “Afyonkarahisar’lı hemşehrilerimizin kararı, azmi, arzusu ve hedefi doğrultusunda 31 Mart gecesi Afyonkarahisar’da fetret dönemini bitireceğiz.” dedi.

Saadet Partisi Afyonkarahisar Belediye

Saadet Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Beytullah Karataş, Uzun Çarşı esnafıyla biraraya geldi, vatandaşlarla sohbet etti.

“KADİM ŞEHRİMİZE HİZMET ETMEYİ SÜRDÜRECEĞİZ”

1 Nisan’dan itibaren Afyonkarahisar’da yeni bir sayfanın açılacağını belirten Başkan Adayı Karataş, “Biz dertliyiz, biz bu şehri, Afyonkarahisar’ı, sizleri çok seviyoruz, bu şehre kalpten bağlıyız. Allah’ın izniyle 1 Nisan’dan sonra Afyonkarahisar’ımızı her zamankinden çok daha güvenli, huzurlu, dirençli bir şehir haline getireceğiz.” dedi. Hiçbir zaman kirli pazarlıkların, iftiraların, dedikoduların tarafında olmayacaklarının altını çizen Karataş, sözlerine şöyle devam etti: “Biz hep şehrimiz kazansın diye yapan, şehrimiz için üreten tarafta olacağız. Dün nasıl Millî Görüş Belediyeciliği anlayışı ile birçok şehrimizde hizmet ettiysek, Allah’ın izniyle 1 Nisan’dan sonra da bu kadim şehre hizmet edeceğiz. Biz, Fırat’ın kenarındaki koyunun hakkını düşünen Hz. Ömer’in hassasiyetiyle ‘Sadece Afyonkarahisar’ için çalışacağız. Varsın birileri Afyonkarahisar’ı nimet saysın, biz emanet bileceğiz. Varsın birileri Afyonkarahisar’lıya hizmeti şahsi istikbaline rampa yapsın, biz ‘Sadece Afyonkarahisar’ diyeceğiz. Biz Afyonkarahisar’ın parasıyla Afyonkarahisar’n yarınları için koşacağız. Biz 1 Nisan sabahı sadece Afyonkarahisar için, Afyonkarahisarlı için, bu kadim şehir için çalışmaya devam edeceğiz. Gönülleri fethedeceğiz, hizmet belediyeciliğini anlatacağız. Millî Görüş Belediyeciliği’ni yüreklere işleyeceğiz. Başka Bir Afyonkarahisar’ın mümkün olduğunu gösterip, huzuru ve saadeti kalplere dokuyacağız.”

“31 Mart Gecesi Afyon’da Fetret Dönemini Bitireceğiz”

“1 NİSAN’DA YEPYENİ BİR AFYONKARAHİSAR’I SELAMLAYACAĞIZ”

1 Nisan sabahı yepyeni bir Afyonkarahisar için geleceği selamlayacaklarını dile getiren Başkan Adayı Karataş, şunları kaydetti: “Bunu Uzun Çarşı esnafımızla, Demirciler içindeki işçi-emekçi kardeşlerimizle, Kale’nin eteklerinde oyun oynayan çocuklarımızla, ekmeğini alın teri ile kazanmanın derdinde olan kadınlarımızla, her zaman hürmet gösterdiğimiz büyüklerimizle beraber başaracağız. Afyonkarahisar’lı hemşehrilerimizin kararı, azmi, arzusu ve hedefi doğrultusunda 31 Mart gecesi Afyonkarahisar’da fetret dönemini bitireceğiz.”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti