Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“31 Mart’ta zafer MHP’nin olacak”

31 Mart’ta yapılacak olan
“31 Mart’ta zafer MHP’nin olacak”

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler nedeniyle MHP’li belediye başkanlarını ve başkan adaylarını ziyaret eden MHP Milletvekili Mehmet Taytak, Çay Belediye Başkanı Hüseyin Çağrı’yı ziyaret etti. Taytak’ın ziyaretinde Bolvadin Belediye Başkan adayı Selahattin Kelekçi, Çay İlçe Başkanı Bayram Demirtaş ve Karacaören Belediye Başkanı Muhterem Algül de hazır bulundu. Çay Belediye Başkanı Hüseyin Çağrı, ilçeye yapılan yatırımlar hakkında Milletvekili Taytak’a bilgiler verdi.
“BOŞ VAATLERLE DEĞİL,
İCRAATLARLA KONUŞUYORUZ”
2014 yılından bu yana Çay ilçesine yapılan yatırımlarla ilçenin çehresinin değiştiğini belirten Başkan Çağrı, “İlçemizin meyvenin başkenti olması için sınırlarımızda bulunan tarla ve bahçelerimizdeki yaşlı ağaçlar sökülüp biokütle enerji santralinde değerlendirilecek. Her vatandaşımızın isteğine ilgili bakanlıkla (Tarım ve Orman bakanlığı) yapılan ortak projeye göre aşılı bodur (şeftali, ayva,erik, elma, armut,kiraz çeşitleri) verimi yüksek sertifikalı fidanlar bedelsiz dikilecektir. Böylece ilçemiz tekrar meyvecilikle anılmaya başlanacaktır. Boş vaatlerle değil, icraatlarla hizmet bizim işimizdir.” dedi.
“İSTİHDAMA KATKI SAĞLIYORUZ”
Başkan Çağrı, “Bir yandan belediye olarak hizmet ve yatırımlarımızı yaparken diğer yandan da ilçenin istihdamına nasıl katkı sağlarız diye çalışmalar yapıyoruz.  İkili ilişkiler sayesinde dışarıdaki yatırımcılara Çay Belediyesi olarak gereken desteği vererek iş adamlarının ilçemize yatırım yapmalarının önünü açıyoruz. Son yaptığımız iki yatırımlarla ilçemizde bulunan yaklaşık 250 vatandaşımız iş sahibi olmuş olacak. Özbek iş adamları tarafından ilçemize yapılacak olan meyve konsantre ve mandıra fabrikasıyla 200kişi istihdam edilecek. Oltan Köleoğlu enerji tarafından ilçeye yapılacak olan kapalı sera yatırımında 50 bayan istihdam edilecek. Çaylı vatandaşlarımız için iş başvurularımızda başlamıştır. Belediyemiz Yazı İşleri Müdürlüğüne müracaat etmeleri yeterlidir.” diye konuştu.
“ÖNEMLİ PROJELER VAR”
MHP’nin üretken belediyecilik anlayışının en güzel örneğinin Çay Belediyesi olduğunu vurgulayan Milletvekili Taytak, “Çay Belediye Başkanımız Hüseyin Çağrı 2014 yılından bugüne kadar Çay ilçemize örnek yatırımlar yapmıştır. Bir yandan yatırım yaparken diğer yandan da ilçeye yatırım yapmak isteyen iş adamlarına destek vererek istihdama da katkı sağlamıştır. Çay Belediye Başkanımızı bu çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. Yeni dönemde Çay ilçesiyle ilgili önemli projeleri de var. Bizlerde Çay Belediye Başkanımızın bu projelerin hayata geçirilmesinde hep yanında olacağız. İnşallah 31 Mart’ta zafer yine MHP’nin olacaktır.” ifadelerini kullandı.