Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

3X3 Yıldız Erkekler Basketbol Müsabakaları Tamamlandı

Okul Sporları faaliyet programında yer alan 3X3 Yıldız Erkekler ve Kızlar Basketbol müsabakaları Mustafa Abi Spor Salonunda yapılan maçlarla sona erdi

Okul Sporları faaliyet programında

Müsabakalar neticesinde Erkeklerde TED Afyon Ortaokulu birinci, Bahçeşehir Ortaokulu ikinci, Yavuzoğlu Ortaokulu üçüncü, Şemsettin Karahisari Ortaokulu dördüncü oldu.

Müsabakalar neticesinde Kızlarda Özel Afyon Bahçeşehir Ortaokulu birinci, Yunus Emre Ortaokulu ikinci, Özel Yavuzoğlu Ortaokulu üçüncü, Göynük Ortaokulu dördüncü oldu.

Dereceye giren sporculara madalya ve kupaları Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu ve Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen tarafından takdim edildi.

İl Müdürü Kasapoğlu, turnuva boyunca tüm takımlar büyük bir mücadele örneği sergilendiğini ifade ederek, “Sporcuların sahadaki hırsları ve azimleri izleyenleri büyüledi. 3×3 Yıldız Kızlar Basketbol müsabakaları, Afyonkarahisar’da basketbol sevgisini ve heyecanını bir kez daha gözler önüne serdi. Dereceye giren sporcularımızı tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.