Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

40 Yıl Öncesine Zamanda Yolculuk

Afyon Meslek Yüksekokulu 1983/84 dönemi Elektrik, İnşaat ve Muhasebe bölümü mezunu okul arkadaşları Afyonkarahisar Gastronomi Konağında 40 yıl sonra ilk defa bir araya gelerek, kahvaltılı buluşma gerçekleştirdiler.

Afyon Meslek Yüksekokulu 1983/84

Mezunlar buluşmasının açış konuşmasını, Mezunlar Sözcüsü Recep Akcinlioğlu gerçekleştirdi. Akcinlioğlu, “Dile kolay ancak hepimizin hayatında kolay olmayan 40 yılın geçmişi var. Aynı çatı altında kader birliği yapmış, farklı alanlarda eğitim görmüş ama gönül birliği yapmış ve ahde vefa gösteren siz değerli arkadaşlarıma tekrar hoşgeldiniz diyorum ve katılımlarınızdan dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.  Bugünkü programın bu seviyeye gelmesi gerçekten kolay olmadı. Sizlere ulaşmamızda yardımcı olan desteklerini esirgemeyen başta Abdullah Soydan, Mustafa Dilsiz, Muzaffer Ekmekçi, Ünal Gök, Mehmet Mısırlıoğlu, Mehmet Ekmekçi, Ömer Bal ve Osman Almacık kardeşlerimize teşekkürlerimi ifade etmeyi bir borç biliyorum. Tabii ki toplam mevcudumuz bu değil arkadaşlar. Bazı arkadaşlarımız arzu etmelerine rağmen mazeretleri ya da şehir dışında olmaları nedeniyle katılamadılar. İnşallah müteakip programlarımızda bizlerle birlikte olacaklar. İşin açıkçası kimi arkadaşlarımıza da  hiç bir şekilde ulaşamadık. Bazı arkadaşlarımızın da üzülerek ifade edeyim aramızdan ayrıldıklarını öğrendik. Ruhları şad mekanları cennet olsun inşallah” dedi.

40 Yıl Öncesine Zamanda Yolculuk

YILLAR GEÇSE DE İRTİBAT KOPMADI

Recep Akcinlioğlu, konuşmasına şöyle devam etti:

“Burada şunu ifade etmek isteriz ki yıllar sonra siz değerli dostlarımıza adeta zamanda yolculuk yaptırmak ve eskimeyen dostlukları tazeleyerek, bu buluşmalarımızı sizlerde önümüzdeki süreçte teveccüh gösterirseniz geleneksel hale getirmek düşüncesi içerisindeyiz.

Buluşmamızın ana temelinde hepimizin Afyon Meslek Yüksekokulu Mezunu olmamız bulunmakta ise de biliyoruz ki pek çok arkadaşımız daha üst programlara devam ederek, lisans hatta yüksek lisans programlarını tamamlayarak kariyerlerinde ilerlemişlerdir. Bu arkadaşlarımızı da can-ı gönülden tebrik ediyoruz. Şunun özellikle bilinmesini arzu ederiz ki, bu ve bundan sonraki buluşmalarımız tamamen siyaset üstü olup herhangi bir düşünce ürünü de değildir. Tamamen ahde vefâ ve engin dostluğa dayalı sevgi saygı içerisinde yıllardır irtibatını birbirleriyle koparmamış arkadaşlarımızın bir araya gelmesidir. Aslında bugünkü programımızı akşam yemeği şeklinde düşünüyorduk. Ancak ilk buluşmamız olacağı için sabah kahvaltısı şeklinde olması yönünde karar kıldık. Bundan sonraki süreçte neler yapılabilir sizlerin görüş ve önerilerinize ihtiyacımız var. Hepinizin tek tek görüş ve önerilerini alacağız inşallah. Katılımlarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür eder, başka programlarda görüşmek ümidiyle saygılarımı sunuyorum.”

40 Yıl Öncesine Zamanda Yolculuk

grup üyeleri, bir dönem öğrenim gördükleri Afyon Meslek Yüksekokulu olan şimdiki 27 Ağustos ilkokuluna geçerek hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Grup üyeleri hatıra fotoğraflarının çekiminin ardından, ileriki dönemlerde daha geniş katılımlı, zengin gezi ve kültür programlarında buluşmak arzu, dilek ve temennileri ile ayrıldılar.

40 Yıl Öncesine Zamanda Yolculuk