Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

4+4+4, oldu bittiye getiriliyor – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
4+4+4, oldu bittiye getiriliyor

Eğitim-Sen Afyonkarahisar Şubesi üyeleri, eğitimde kesintili modeli esas alan 4+4+4 sistemini Adalet ve Kalkınma Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığı önünde protesto etti

Eğitim-Sen Afyonkarahisar Şubesi üyeleri, zorunlu eğitimi kesintili olarak 12 yıla çıkarması nedeniyle eleştirilere neden olan 4+4+4 sistemini AK Parti İl Başkanlığı önünde protesto etti. 2’nci Dumlupınar Caddesi’ndeki sendika binasından yürüyüşe başlayan sendika üyeleri, Ordu Bulvarı üzerinden Atatürk Caddesi’ndeki AK Parti İl Başkanlığı’na yürüdüler. AK Parti İl Başkanlığı’na 3 metre uzaklıktaki “olay yeri” şeridi önünde basın açıklaması yapan sendika üyeleri, 4+4+4 sisteminin oldu bittiye geti-rilmek istendiğinin altını çizdi.
Muhalefetin görüşü alınmadı
Grup adına açıklama yapan Eğitim-Sen Afyonkarahisar Şube Sekreteri Fikret Örnek, “4+4+4 düzenlemesi, Başbakan’ın ‘Dindar nesil yetiştirmek istiyoruz’ açıklamalarına paralel olarak gündeme getirilmiştir. Eğitim sisteminin gerçek ihtiyaçlarından çok, Başbakanın ve hükümetin “dindar ve kindar” nesil özlemlerinin bir sonucu olarak ülke gündemine giren ve bütün itirazlara rağmen Milli Eğitim komisyonundan geçen 4+4+4 kademeli eğitim düzenlemesi ile eğitimde çok başlılığın önü açılmakta ve çocuklarımızın geleceği ile oynanmak istenmektedir” dedi. Örnek, ilgili kanun teklifi hazırlanırken muhalefet partilerini ve sivil toplum kuruluşlarının görüşlerine başvurulmadığını vurguladı. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti