Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

50 yıllık ahşap ustasına DEVLET TEŞEKKÜRÜ

Vali Mustafa Tutulmaz, mobilya
50 yıllık ahşap ustasına DEVLET TEŞEKKÜRÜ

Vali Mustafa Tutulmaz, mobilya işi ile uğraşan esnafları ziyaret ederek, hayırlı işler diledi. Afyonkarahisar’daki camilerin minberlerini, mihraplarını, mahfillerini yapan 50 yıllık ahşap ustası İlyas Özbay’ı ziyaret eden Vali Mustafa Tutulmaz, Özbay’dan mesleği hakkında bilgiler aldı.
TEBRİK ETTİ
Asırlık usta İlyas Özbay’ın ortaya çıkardığı eserlerini inceleyen Vali Mustafa Tutulmaz, Özbay’dan ahşap eserlerin yapım aşamalarını dinledi. Kullanılan makine ve ekipmanları da inceleyen Vali Tutulmaz, ahşap ustası İlyas Özbay’ı ortaya çıkardığı her biri adeta sanat eseri olan ahşap ürünleri için tebrik etti. Özbay tarafından üretilen özel masa da Vali Tutulmaz’a ve davetlilere ikramda bulunuldu.
RESMİNİN YER ALDIĞI
TABLO HEDİYE EDİLDİ
Ahşabı detaylı işçilikle süsleyen İlyas Özbay da nazik ziyareti için Vali Mustafa Tutulmaz’a teşekkür ederek, Vali Tutulmaz’a 3 boyutlu resminin yer aldığı tablo hediye etti.
HAYIRLI İŞLER DİLEDİ
2. Küçük Sanayi Sitesi’nde mobilya işi ile uğraşan diğer esnafları da ziyaret eden ve çalışmaları hakkında bilgiler alan Vali Tutulmaz, esnafa hayırlı işler dileyerek kazançlarının bereketli olması temennisinde bulundu.