Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“7 Nisan’dan sonra da davamın neferiyim”

“7 Nisan’dan sonra da davamın neferiyim”
"7 Nisan'dan sonra da davamın neferiyim"

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ahmet Zeki Ertürk, 7 Nisan 2012’de yapılacak İl Başkanlığı Kongresi’nde aday olmayacağını söyledi

8 Mart 2012’de MHP ilçe başkanlarının bir araya gelerek Aziz Aslan’a destek verdiklerini açıklamalarından sonra suskun kalan MHP İl Başkanı Ahmet Zeki Ertürk, 7 Nisan 2012’de gerçekleştirilecek kongrede aday olmayacağını duyurdu.
Partinin il başkanı,
partisini büyütmeli
MHP İl Başkanlığı’nda bir basın toplantısı düzenleyen Ahmet Zeki Ertürk “8 Mart’ta yaşananları biliyorsunuz. bir il başkanı, partisini geliştirmek ve büyütmek sorumluluğunu da üstlenir. Partisinin önünü açmak ve demokratik işleyişi yerine getirmek de onun temel görevidir” dedi.
Ülkücü camiada 41 yıl
1971’den bu yana ülkücü olduğunu kaydeden Ertürk, “Bugünden itibaren aday ya da adaylar çıkarsa onların bu süreçte bizden bekledikleri talepleri karşılamaya hazır olduğumuzu da ifade etmek istiyorum. demokrasinin gereklerini yerine getirmekten asla kaçınmayız. Siyasi kariyer planlaması yapmadım. Böyle bir planlamamın olmadığını da ifade ettim. 7 Nisan tarihinden sonra da bu davaya gönül veren bir nefer olarak bu davanın emrinde olacağımı ifade ediyorum” diye konuştu.
“MHP’yi iyi temsil
etmeye çalıştım”
8 Ocak 2011’den bu yana MHP İl Başkanlığı görevini yürüttüğünü hatırlatan Ertürk, bu süreçte MHP’yi iyi bir şekilde temsil ettiğine inandığını vurguladı. Ertürk, şu ifadeleri kullandı:
“Başkan olarak atandığım tarihten bu yana çok zorlu bir süreci yönetme görevi üstlendim. Genel seçimler ve aday adaylığı çalışmaları, benim başkanlığımda yönetildi. Seçimlere benim başkanlığında girdik. Genel seçimlerde, beklediğimiz ümit ettiğimiz başarıyı sergileyemedik. Bu sadece il yönetiminden kaynaknanan bir sonuç mudur, ya da başka konjonktörel gelişmeler bunda etkili olmuş mudur, bunu tartışmayacağız. Ekibimiz özverili, gayretli bir çalışma ortaya koymuştur. Hata, kusur varsa benimdir. Bunu asla reddetmem. Şunu çok iyi biliyorsunuz ki Milliyetçi Hareket Partisi’ni iyi temsil etmeye gayret gösterdim. Bana inananları mahçup etmemek için çalıştım, çabaladım. (Kocatepe)