Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

750 konut için başvurular bugün başlıyor

Yapılan açıklamada başvuruların 4
750 konut için başvurular bugün başlıyor

Yapılan açıklamada başvuruların 4 ayrı kategoride alınacağı bildirildi. Şehit aileleri 22-26 Nisan’da, Engelli vatandaşlar 15-19 Nisan’da, Emekliler 1-12 Nisan’da, diğer alıcı adaylar ise 19- 29 Mart tarihlerinde başvuru yapacak.
NEKADAR ÖDENECEK?
Başvuru Yeşilyol üzerinde bulunan Halk Bankası’na yapılacak. 2+1 daire için başvuru yapacaklar 500 lira, 3+1 için başvuru yapacaklar ise 1000 lira başvuru bedeli ödeyecek.
KAÇ DAİRE YAPILACAK?
Proje kapsamında 2+1 toplam 500 daire 3+1 özelliğinde ise toplam 250 daire inşa edilecek.
BAŞVURU ŞARTLARI NETLEŞTİ
TOKİ’den yapılan açıklamada başvuru şartları şöyle belirlendi:
“T.C. vatandaşı olması, Projenin bulunduğu il /ilçe sınırları içerisinde 1 yıldan az olmamak koşulu ile ikamet ediyor olması veya projenin bulunduğu il veya ilçe nüfusuna kayıtlı olması, (3+1 Konut tipi hariç) Toplu Konut İdaresinden konut satın almamış olması ve Toplu Konut İdaresinden konut kredisi kullanmamış olması, Kendisine eşine ve/veya velayeti altındaki çocuklara ait tapuda kayıtlı kat irtifaklı/kat mülkiyetli bağımsız bir bölümünün veya müstakil bir konutunun (tarla, bağ, bahçe, köy evi ve işyeri hariç) olmaması, (Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile bunların Dul ve Yetimleri Hariç )Aylık hane halkı gelirinin, en fazla net 4.500 TL olması gerekmektedir. (Başvuru sahibinin ve eşinin gıda, yol, vs. her türlü aldıkları yardımlar dâhil olmak üzere toplam hane halkı aylık net gelirinin en fazla 4.500 TL olması gerekmektedir.) (3+1 Konut tipi hariç) (Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile bunların Dul ve Yetimleri Hariç) Bir hane halkı adına, yani kişinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları adına yalnızca bir adet başvuru yapılabilecektir. Ayrıca, konut başvuruları yapacak vatandaşlarımızın; 2+1 nitelikli konutlara başvuruda bulunanlar için 25/3+1 nitelikli konutlara başvuruda bulunanlar için 18 yaşını tamamlamaları gerekmektedir.”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti