Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

A 101 Marketler Boykot Ediliyor

Katil İsrail’e destek veren markalara yönelik boykot sürerken, A101’in bu ürünleri ‘haftanın yıldızları etiketiyle’ indirimli olarak satmaya başlaması tepki çekti ve boykot eylemleri başladı

Katil İsrail'e destek veren

Filistin’de tarihi bir soykırımı sürdürerek insanlık suçu işleyen İsrail’e ait ürünleri kampanyalarla satışa sunan A101 marketleri protesto ediliyor. Boykot ürünlerini büyük indirimlerle satarak işgalcilere can suyu olduğu belirtilen A101’i kınıyan binlerce tüketici boykot ürünlerini “1 ALANA 1 BEDAVA” olarak satan A-101 işgali destekleyen bu tutumundan vazgeçmedikçe boykotun devam edeceği belirtiliyor.

Boykota uymayan A101 boykot ediliyor! ‘
Katil İsrail’e destek veren markalara yönelik boykot sürerken, A101’in bu ürünleri ‘haftanın yıldızları etiketiyle’ indirimli olarak satmaya başlaması tepki çekti. Katil İsrail’in Filistin’de uyguladığı soykırım sürerken, milyonlarca Müslüman İsrail’in finansörü olan ve destek veren markalara karşı boykot başlatmıştı. Vatandaşların bu duyarlılığını görmezden gelen A101 zincir markete tepkiler çığ gibi büyüdü.

YÜZ BİNLERCE KİŞİ A101’İ BOYKOT ETMEYE BAŞLADI
Alçak ve İşgalci İsrail’in Gazze’de katliamı sürerken, Türkiye’de İsrail malı birçok ürüne boykot ve protestolar sürüyor. A101 zincir marketleri ise bu protesto konusu olan ürünleri ‘haftanın yıldızları’ etiketiyle indirimli olarak satışa sununca A101’e büyük tepki başladı. Twitter üzerinde #A101boykot gibi birçok hashtag açılarak boykot çağrısı yapıldı. Birçok vatandaş artık A101’den alışveriş yapmayacağını dile getirdi.