Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AB tanıtım grubu’ndan Başkan Çoban’a ziyaret

Bu haberin fotoğrafı yok
AB tanıtım grubu'ndan Başkan Çoban'a ziyaret

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Kent Konseyi Gençlik Meclisi Avrupa Birliği Tanıtım Grubu’nu makamında kabul etti

Afyonkarahisar Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin AB tanıtım çalışmalarında görev alan meclis üyeleri, “Yeni Nesiller AB’yi Anlamak” projesiyle ilgili bilgi vermek üzere, Başkan Burhanettin Çoban’ı ziyaret etti. Avrupa Birliği Tanıtım Grubu Üyeleri; Yeşim Aslantaş, Nurcihan Kılınç, Hasbi Dal ve Yusuf Şenöz’ün katıldığı ziyarette, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Gökhan Güzeltaş da hazır bulundu.
12 okulda eğitim
çalışması yapılacak
Avrupa Birliği’nin katkıları ve Afyonkarahisar Belediyesi’nin destekleriyle geçen yıl Aralık ayında başlatılan proje kapsamında, çeşitli konularda eğitmen eğitimleri aldıklarını belirten AB Tanıtım Grubu Üyesi Yeşim Aslantaş, bu eğitimler ışığında 12 okulda eğitim çalışması yapacaklarını söyledi. Aslantaş, AB’den hibe desteği de aldıkları projenin Nisan ayının ikinci haftası sona ereceğini kaydetti. Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Burhanettin Çoban ise grup üyelerine başarılar diledi. (Kocatepe)