Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Açık hava toplantı, yürüyüş güzergahları belirlendi

Açık hava  toplantı, yürüyüş güzergahları belirlendi

2021 Yılı Açık Hava Toplantı Yerleri ve Yürüyüş Güzergahları belirlendi. Alınan karar yayımından 15 gün sonra yürürlüğe girecek

 

Afyonkarahisar Valiliği Hukuk İşleri Şube Müdürlüğü’nce yapılan açıklamada 2021 Yılı Açık Hava Toplantı Yerleri ve Yürüyüş Güzergahlarının belirlendiği bildirildi.
PLANLAMA ALTERNATİFİYLE BİRLİKTE YAPILDI
Cumhuriyet Meydanı (Anıt Park Önü), Vilayet kavşağı, Anıt Park ile Gazlıgöl Caddesi ile Milli Birlik Caddesinin kesiştiği kavşak arası Cumhuriyet Meydanı toplantı miting alanı olarak belirlendi. Diğer açık hava toplantı alanlarını; Fatih Kavşağı Pazar yeri taş ocakları yolu ile Şeyh Şamil Bulvarının kesiştiği köşede bulunan Pazar yeri, Erkmen beldesinde Menderes Bulvarı PTT önü, Akarçay Mesire alanı diğer oluşturuyor. Alternatif toplantı alanlarını ise; Alpaslan Türkeş Bulvarı ile Gazlıgöl Caddesinin kesiştiği Demiryalayan Türbesinin bulunduğu kavşak, alternatif olarak İmaret Camii yanında bulunan hamam, Şeker Bank ile Bizim Dönerci arasında kalan alan, 2.Dumlupınar Caddesi ile Osman Atilla Caddesinin kesiştiği nokta ile Yalova – Kaptan İş Merkezi önünde bulanan alan toplanma alanları olacak. Dağılma Alanı Cumhuriyet Meydanı ve alana çıkan sokaklar ve caddeler dağılma bölgesi olarak bildirildi. Yürüyüş Güzergahının; Toplanma alanından hareketle Gazlıgöl Caddesini takiben Cumhuriyet Meydanında Anıt Park önünde son bulan güzergah olacağı kaydedildi.
YÜRÜYÜŞ GÜZERGAHLARI DA BELİRLENDİ
Alternatif yürüyüş güzergahlarını; Toplanma alanından hareketle Milli Birlik Bankalar Caddesini takiben Cumhuriyet Meydanında Anıt Park önü son bulan güzergah, Bankalar Caddesini takiben Cumhuriyet Meydanında Anıt Park önü son bulan güzergah olacak. Fatih kavşağında ki miting alanında olası toplantılar için toplanma alanları; Adnan Menderes Bulvarı ile Kocatepe Caddesinin kesiştiği nokta ile Mithat Paşa Caddesi ile Fatih Gümüş Caddesinin kesiştiği Kocatepe parkı ile Karayolları Şantiyesinin arasında kalan alan şeklinde tespit yapıldı. Dağılma alanını, pazar yerine çıkan sokaklar ve caddeler oluşturacak. Yürüyüş güzergahı toplanma alanından hareketle Kocatepe Caddesini takiben Fatih kavşağı Pazar yerinde son bulan güzergah şeklinde belirlendi.
ERKMEN BELDESİNDE DE BELİRLEME YAPILDI
Erkmen beldesi için Menderes Bulvarı PTT binası olarak belirlenen açık hava toplantı alanına beldenin Menderes bulvarı PTT binasının önü ile Hacı baba, Sayıoğlu, Yukarı Çeşme ve Yıldız sokaklarının caddeye çıkan alan toplantı alanı olacak. Toplanma Alanını; Doç. Dr. Sait Açba Caddesi ile Belediye binası yanındaki kavşak oluştururken, dağılma alanı olarak PTT binası önünde bulunan toplantı alanına çıkan sokaklar ve caddeler belirlendi. Erkmen beldesinde ki yürüyüş güzergahını toplanma alanından Doç. Dr. Sait Açba caddesini takiben Menderes Bulvarı PTT binasının önünde son bulan güzergah oluşturuyor.
AKARÇAY’DAKİ ALAN
1. BÖLGE MESİRE ALANI
Akarçay mesire alanında planlanan miting noktası 1. Bölge Akarçay Mesire alanı Aksu Deresi toplanma alanını oluşturuyor. İmam-ı Azam Camii önü toplanma alanı, Akarçay Mesire alanına çıkan sokaklar ve caddeler dağılma bölgesi olacak. Bu alan için yürüyüş güzergahını toplanma alanından, İmamı Azam Cami önünden, Cahar Dudayev Caddesini takiben Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü kavşağında son bulan güzergah oluşturacak.
AFİŞ VE PANKART ASILACAK YERLERDE NETLEŞTİ
Belirlenen yerlerde yapılacak Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri ile alakalı olarak yapıştırılacak ve asılacak afiş ve pankartların, Belediyece kurulan ve müsait olan billboardlar ve panolara, toplantı alanlarında yapıştırılacak veya asılacak. Afiş ve pankartların da program hitamı temizlenmek kaydıyla toplantı (miting) alanlarında bulunan direkler ve müsait yerler olarak belirlendi. Bu karar yayımından 15 gün sonra yürürlüğe girecek. >> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

 

YASAL UYARI

Kocatepe Gazetesi’ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.