Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Acil Sağlık Hizmetleri Ekibi Evde Doğum Yaptırdı

İl Sağlık Müdürlüğü Acil Sağlık Hizmetleri ekiplerince hafta sonu doğumu başlayan genç anneye doğumu evde sorunsuz şekilde yaptırıldı. İkinci bebekleri dünyaya gelen çift acil sağlık hizmetleri ekibine anında verdikleri sağlık hizmeti için teşekkür etti.

İl Sağlık Müdürlüğü Acil

İl Sağlık Müdürlüğü Acil Sağlık Hizmetleri ekipleri her an ve her şartta, sağlık hizmeti alması gereken vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Bazen bir trafik kazası, bazen bir kalp krizi vb. üzücü vakalara yerinde, acil müdahalede bulunan sağlık ekipleri bazen de sevindirici vakalara müdahale ediyor. Bunların bir örneği hafta sonu il merkezinde gerçekleşti.

Genç bir annenin doğum sancılarının sıklaşması üzerine acil ambulans isteği yapılan adrese giden ekipler, anneyi ambulansa taşımak üzereyken doğumun başladığını fark edince evde doğum yaptırdı. Sorunsuz bir şekilde gerçekleşen doğumla genç çift ikinci bebeklerine kavuştu. Doğumun ardından tedbir amaçlı sağlık kontrolleri için anne ve bebeği hastaneye nakledildi. İkinci bebeklerini sağlıkla kucaklayan çift, Rüveyda Yavşil, Hüseyin Zıblak ve Mehmet Ali Balcı’dan oluşan ekibimize çabaları için teşekkür etti.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti