Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ADD: Bu teklifi geri çekin

Bu haberin fotoğrafı yok
ADD: Bu teklifi geri çekin

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Afyonkarahisar Şubesi, hükümetin eğitim sistemindeki kesintili eğitim mo-deli önerisini, Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanlığı önünde protesto etti. ADD Afyonkarahisar Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Ümit Turan, hükümetin eğitim hakkının gaspına yol açacak bir düzenlemeye imza atmak üzere olduğunu bildirdi. Tüm dünyadaki kadınların Emekçi Kadınlar Günü’nü kutlayan Turan, “İlköğretimi 12 yıla çıkarır gibi yaparak, gerçekte 4 yıla düşüren bu sorumsuz teklif, çocuklarımızın geleceğini karartacaktır. Kız çocuklarının özgürleşmesine, artık unuttuğumuz yeni engeller çıkaracaktır. Türkiye’yi, eğitim hakkı gasp edilmiş yarım insanlar diyarına çevirecektir” dedi.
Turan, Adalet ve Kalkınma Partisi yöneticilerine seslenerek “Bu teklifi geri çekin, bizlere yakışanı yapalım. Çocuklarımızı 18 yaşına kadar okullarda el bebek, gül bebek bakıp akıl yolunda iyi yurttaşlar, özgür bireyler olarak yetiştirecek eğitim sistemleri kuralım” diye konuştu.
ADD’nin basın açıklamasında Türk Eğitim-Sen Afyonkarahisar Şube Başkanı Erol Özsoy ile Eğitim-Sen Afyonkarahisar Şube Başkanı Ömer Akyıldız da hazır bulundu. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti