ADD'li Gençler, Zafer Haftası'nda Kocatepe'de Kamp Yapacak
Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Başkanı Mustafa Hüsnü Bozkurt'un, Gençlik Kolları Genel Başkanı Nihat Arda Mercan'ın, ADD Genel Yönetim Kurulu üyeleri ve Gençlik Kolları üyelerinin katılımlarıyla gerçekleştirilecek olan Yeniden Atatürk Cumhuriyeti Gençlik Kampı, 24-25-26 Ağustos 2025 tarihlerinde Afyonkarahisar Kocatepe'de düzenlenecek
Afyonkarahisar ADD Gençlik Kolları Başkanı Fatma Ezgi Ateş, Yeniden Atatürk Cumhuriyeti Gençlik Kampı hakkında bilgi verdi. Ateş, “Kamp; Cumhuriyet değerlerine bağlı, bilinçli ve sorumlu bir gençliğin bir araya gelerek hem tarihsel mirası sahiplenmesi hem de doğayla ve birbirleriyle güçlü bir bağ kurması amacıyla organize edilmektedir. Türkiye’nin dört bir yanından katılım sağlayacak gençlerimize ev sahipliği yapacağız. Afyon Şube Başkanımız Veli Cengiz ile süreci başından itibaren titizlikle takip ettik. Alan belirleme, güvenlik, altyapı, katılımcı koordinasyonu ve lojistik destekler için ilgili tüm kurumlarla görüşmelerimizi tamamladık.” dedi.
KOCATEPE YÜRÜYÜŞÜNE KATILACAKLAR
Ateş, “Kamp programı; Gençliğe Hitabe’nin okunmasıyla başlayacak, tanışma etkinlikleri, bilgi yarışmaları, konferanslar, sportif ve kültürel faaliyetlerle sürecektir. 26 Ağustos sabahı, Büyük Taarruz’un izinde gerçekleştirilecek olan şafağa karşı Kocatepe yürüyüşü, kampın manevi doruk noktası olacaktır. Atatürk’ün izinde bir gençlik için, geçmişten geleceğe uzanan bu büyük yürüyüşte yerinizi alın. Başvuru için: ADD Afyonkarahisar ADD Şubesi ve Afyonkarahisar Gençlik Kolları Başkanı Ezgi Ateş (Son başvuru: 2 Ağustos)” ifadelerini kullandı.
İL AFET VE ACİL DURUM MÜDÜRLÜĞÜ İLE GÖRÜŞÜLDÜ
ADD Afyonkarapisar Şube Başkanı Veli Cengiz, kamp hazırlıkları sürecini şu sözlerle ifade etti:
“ADD Afyon Gençlik Başkanı Sayın Ezgi Ateş, 'Başkanım bir arkadaşla yanına geliyoruz.' dedi. 'Bekliyorum Ezgi' dedim. CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Sayın Tufan Akbulut’la birlikte geldiler. Ezgi, bu sene ADD’nin Kocatepe Kampı için ciddi çalışmalar yapmış. Türkiye’nin her yerinden öğrenciler gelecek. Ben de AFAD’la görüşmeler yaptım: Çadırların kurulması, kız ve erkek tuvaletlerinin bölgeye getirilmesi, su ihtiyaçlarının tankerlerle sağlanması konularında gerekli adımlar atıldı. Kamp 24 Ağustos’ta başlayacak. Başvurular ADD Afyon Şubesi ve Gençlik Başkanımız Sayın Ezgi Ateş aracılığıyla alınabilir. Haydi Gençlik, Kocatepe’ye” ifadelerini kullandı.
Bakmadan Geçme





