Adnan Beker, Gazeteci Hande Fırat İle Tartıştı

Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Milletvekili Adnan Beker, Hürriyet Gazetesi yazarı ve CNNTürk Program Sunucusu Hande Fırat'la canlı yayında tartıştı

Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Milletvekili Adnan Beker, polisleri makam aracının önünden uzaklaştırılmaya çalışmasıyla gündeme gelmişti. Beker, CNN Türk’e bağlanarak “Polis arkadaş bize gereksiz gerginlik yarattı. Ben de ‘Arabamın önünden çekil’ dedim. O arkadaşa hakkımı yine de helal ediyorum” dedi.

Bunun üzerine program sunucusu Hande Fırat, “Milletin oylarıyla seçildiniz ya, bizlerden üstün mü oluyorsunuz? Polislerden üstün mü oluyorsunuz” diye sordu.  Milletvekili  Adnan Beker ise “Sizin aracınızın önüne geçip dursa siz hemen Ankara Emniyet Müdürünü ararsınız” dedi.  Fırat ise “Ne münasebet, beni kaç yıldır tanıyorsunuz. Öyle biri miyim” diyerek sinirini belli etti. Beker de “Bize bu kadar yüklenmeyin. O zaman milletvekili falan olmayalım” yanıtını verdi.

Milletvekili Andan Beker'in aracının Ankara’nın Altındağ ilçesinde, Cumhuriyet caddesine geçişine polislerin engel olduğu, buna karşılık Beker’in şoförünün de aracı polis memurunun üzerine sürdüğü görülmüştü.

Kocatepe Gazetesi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme