Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ADNAN MENDERES BULVARI YENİLENİYOR

Afyonkarahisar Belediyesi kavşak ve

Afyonkarahisar Belediyesi kavşak ve orta refüjlerde ağaçlandırma, çiçek dikimi, çim budama ve çeşitli peyzaj çalışmalarını sürdürürken, kendi tesislerinde ürettiği beton bariyer (new jersey) taşlarla yenileme çalışması yapıyor.

Şehrin birçok noktasında yer alan dinleme alanları, parklar, orta refüjler ve kavşaklarda modern ve gelişen şehircilik anlayışına uygun düzenlemeler yapan Afyonkarahisar Belediyesi, üst yapı seferberliğine devam ediyor. Yapılan bakım çalışmalarının yanı sıra şehre estetik bir görünüm kazandırmayı hedefleyen Belediye ekipleri orta refüjlere ve kavşaklara new jersey taşları ile ışıklandırmalar yerleştirdi. Bu çalışmaların son adresi ise Adnan Menderes Bulvarı oldu.

Hayata geçirdiği projelerle şehir estetiğini her zaman ön planda tutan Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, ekiplere  verdiği talimat ile orta refüjlerde başlatılan yenileme çalışmaları sürüyor. Son olarak Adnan Menderes Bulvarı’nda yenileme başlatıldı. Belediye iştiraki olan YÜNTAŞ AŞ.‘ye bağlı üretim tesisinde üretilen taşlar ile özellikle ana arterlerde bulunan orta refüjler modern bir görünüme kavuşuyor. Adnan Menderes Bulvarının gidiş ve geliş bölümünde yıllar önce yapılan ve deformeye uğrayan orta refüjün taban döşemeleri söküldü. Yerine beton bariyer taş döşemesi yapılıyor. Bittiğinde daha modern ve düzenli bir görünüm kazanacak bulvar herkesin beğenisini kazanacak.

“KENT ESTETİĞİNE UYGUN YENİLEME ÇALIŞMALARI YAPIYORUZ”

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, kent estetiğine uygun yenileme çalışmalarının devam ettiğini belirtti. Zeybek, “Tüm çalışmalarımızı insan ve çevre odaklı yapıyoruz” diyen Zeybek Başkan, şehir merkezindeki ve belirli noktalarda benzer çalışmalar yapılarak modern ışıklandırmalar, kaldırım yenileme, orta refüj yenileme ve görsel zenginlikler ile kavşak noktalarının rengârenk ve modern görünüme kavuşacağını aktardı. Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından hazırlanan plan doğrultusunda bütün mahallelerde ve güzergâhlarda ihtiyaç duyulan eksiklerin giderilmesi için çalışmalar devam ediyor.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti