Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“AEV şehrin markası” – Kocatepe Gazetesi

İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye
“AEV şehrin markası”

İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Dr. Mahmut Koçak, Afyon Eğitim Vakfı’nı (AEV) ziyaret ederek Vakıf Genel Sekreteri Murat Diker ile görüş alışverişinde bulundu.
AEV’in şehir için önemine dikkat çeken Koçak, “Afyon Eğitim Vakfı, şehrimizin markası olmuştur. Afyonkarahisar, eğitim alanında çok büyük başarılara imza atmış, Türkiye’ye hizmet eden siyaset ve devlet adamları yetiştirmiştir. Afyon Eğitim Vakfı, dar gelirli ve başarılı öğrencilerin elinden tutmuş ve büyük çabalar sarf etmiştir. Ben Tıp Fakültesi’nde öğrenciyken, Vakıf’ın Gençlik Kolları faaliyetlerini İstanbul’da yürütmüştüm. Gerçekten buraya emeği geçen, buraya maddi imkanlar ayırarak bu noktaya taşıyan büyüklerimiz var. Nijat Bilge, Orhan Yavuz, rahmetli Asım Kocabıyık, Afyonkarahisar için çok çalışmıştır. Mor-beyaz renkler nasıl Afyonkarahisar’ı ifade ediyorsa, bizi nasıl birleştiriyorsa, Afyon Eğitim Vakfı da okuyanı ve okutanı bir araya getiren bir yuvadır.” dedi.
“AEV’E SAHİP ÇIKMAMIZ GEREKİYOR”
Koçak Vakfın Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’e ve Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a özel teşekkürlerini ileterek, “Bugün kurumsallaşma yolunda yeni adımlar atıyorlar. Arazi alımı ile ilgili çok ciddi bir çalışma gerçekleştirildi. Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı ve ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser ve Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban, ciddi adımlar attılar; takdirle izliyoruz. AEV’i sonuna kadar destekliyoruz, destekleyeceğiz. Geleceğe sahip çıkmak istiyorsak AEV’e sahip çıkmamız gerekiyor.” ifadelerini kullandı.
AEV Genel Sekreteri Murat Diker de ziyaret dolayısıyla Koçak’a teşekkür ederek, “Vakfımızın destek verdiği öğrencilerin mesleklerini ellerine aldıklarında Vakıf’ımızın gönüllüsü olarak faaliyet yürütmesini istiyoruz. Bu anlamda da çalışmalarımız sürüyor. Dediğiniz gibi, burası okuyan ve okutanı bir araya getiren önemli bir Vakıf’tır.” diye konuştu.
Koçak eğitimin ülkenin gelişimi için olmazsa olmazlar arasında bulunduğunu ifade etti.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti