Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afjet Afyonspor onaylandı – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Afjet Afyonspor onaylandı

Afyonkarahisar’ı ilerleyen sezonlarda üst düzey liglerde temsil etmesi için Sahipataspor’un isim değişikliğiyle oluşturulan Afjet Afyonspor’un adı, Türkiye Futbol Federasyonu’nca da onaylandı

Afjet Afyonspor’un adı tescil edildi. Afyonkarahisar il yöneticilerinin uzun uğraşılarından sonra Sahipataspor’un adının değiştirilerek oluşturulan Afjet Afyonspor’un ismi federasyon tarafından tescil edildi. Bu da demek oluyor ki, takım Afjet Afyonspor ismiyle Süper Lig’e katılacak ve bu isimle, başarılı olursa da Bölgesel Amatör Lig ve 3. Lig’de mücade edecek. Afjet Afyonspor’un isminin, federasyon tarafından onaylanıp onaylanmayacağı merak ediliyordu. Türkiye Futbol Federasyonu’nun kulüpler sıralamasında Sahipataspor isminin değiştirilerek Afjet Afyonspor ismiyle yer aldığı görüldü.
1967 Afyon Gençlik ve
Spor Kulübü de onaylandı
Geçen sezon İsmailköyü adıyla alt yapı liglerinde yer alan 1967 Afyon Gençlik ve Spor Kulübü’nün isim değişikliği de onaylandı. Federasyon, 1967 Afyon Gençlik ve Spor Kulübü’ne de kulüpler sıralamasında yer verdi. Böylece iki takım da gelecek sezonlarda yeni isimleriyle liglerde yer alabilecekler. (Kocatepe)

Antrenmanlar aralıksız devam ediyor

Afjet Afyonspor’un antrenmanları devam ediyor. Mor-beyazlı takımın idmanlarına çok sayıda sporcu katılıyor

Süper Amatör Küme’de yeni sezonda yerini alacak Afjet Afyonspor’da sezon hazırlıkları devam ediyor. Mor-beyazlı ekibin antrenmanlarına çok sayıda futbolcu katılıyor. İdmanlar, Afyonkarahisar Atatürk Stadyumu’nda yapılıyor. Hergün saat 17.00’de başlayan antrenmanda denenmeye gelen futbolcular, antrenörlerin gözüne girmeye çalışıyorlar. İdmanlar, ilerleyen günlerde günde çift idmana çıkacak. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti