Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afjet Afyonspor’da sezon hazırlıkları sürüyor

Afjet Afyonspor’da sezon hazırlıkları sürüyor
Afjet Afyonspor'da sezon hazırlıkları sürüyor

Afjet Afyonspor’da yeni sezon hazırlıkları devam ediyor. Mor-beyazlı futbolcular, antrenmanlarını Ufuk Süer nezaretinde sürdürüyor

Afjet Afyonspor, Süper Lig’e bileniyor. Afyonkarahisar’ı üst liglerde temsil etmesi için Sahipataspor’un isim değişikliği ile oluşturulan Afjet Afyonspor kulübünün futbol takımı, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Afyonkarahisar’ı üst liglerde temsil etmeye hazırlanan ancak öncelikle Süper Amatör Lig’de şampiyon olmak isteyen Afjet Afyonspor’da antrenmanlar sürüyor. Cuma günü yeni sezonun ilk antrenmanını gerçekleştiren Afjet Afyonspor’un ilk idmanında 13 futbolcu yer almıştı. Ancak bu sayının artması bekleniyor.
FUTBOLCU SAYISI ARTACAK
Süper Amatör Küme takımlarından Sahipataspor’un isim değişikliği ile Afyonkarahisar’a kazandırılan Afjet Afyonspor’da ilk antrenman cuma akşamı gerçekleştirildi. İlk antrenmanda 13 futbolcu yer aldı. Afjet Afyonsporlu yöneticiler, futbolcu sayısının artacağını ve ilerleyen günlerde 25-30 kişilik futbolcu ordusuyla sezon öncesi hazırlıkların daha yoğun bir şekilde süreceğini dile getirdiler. (Kocatepe)

Ufuk Süer iddialı

Afjet Afyonspor’un antrenörü Ufuk Süer, “Yapılacak transferlerle ve oluşturulacak güzel ortamla, başarıya ulaşacağız” dedi

Afjet Afyonspor’un antrenörü Ufuk Süer, yeni sezon hazırlıkları kapsamında yapılan antrenmanların başladığını ve zamanla, ideal kadroyu oluşturabilecek bir sayıya ulaşacaklarını kaydetti. Ufuk Süer, “Bize güvenenlerin güvenlerini boşa çıkmarmayacağız. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Allah nasip ederse, bu yıl Süper Lig’de şampiyon olup Bölgesel Amatör Lig’e yükselmek istiyoruz” dedi. (Kocatepe)

Afyon futbolcunun unutulmaz yıldızlarından birisi olan ve son döneme kadar Afyonkarahisarspor’da hem futbolcu, hem de antrenör olarak görev yapan Nihat Baştürk, geçen sezonun devre arasında Afyonkarahisarspor ligden çekilince Şuhut Hisarspor’a transfer olmuştu. Sakatlığı nedeniyle geçen sezonun ikinci yarısında fazla forma giyemeyen Nihat Baştürk, yeniden sahalara döndü. Ancak bu kez antrenör olarak. Afyonkarahisarspor’un ligden düştüğü 2011-2012 sezonunda son dönemlerde Yücel Ocak’ın yardımcısı olarak görev yapan Nihat Baştürk, şimdi yeniden antrenörlük yapmaya başladı. Futbolculuk döneminde Süper Lig’de Gençlerbirliği forması giyen ve milli de olan Nihat Baştürk, şimdi kendi memleketinin takımının başarısı için antrenörlük görevini yapacak. Nihat, Ufuk Süer’in yardımcısı olarak, Afjet Afyonspor’da görev yapmaya başladı. (Kocatepe)