Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AFRAY’ın 1. Etap güzergahını incelediler

Devlet Demiryolları Genel Müdürü

Devlet Demiryolları Genel Müdürü Ali İhsan Uygun, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’le
birlikte AFRAY’ın 1. Etap proje güzergâhında incelemelerde bulundu

 

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, DDY 7. Bölge Müdürü Adem Sivri ve beraberindeki heyet ile birlikte turne otosuna binen TCDD Genel Müdürü Ali İhsan Uygun, projenin 1. Etap güzergahını yerinde gördü. Genel Müdür Uygun daha sonra Ali Çetinkaya Garı ve Afyon Şehir İstasyonu sahasına geçerek Belediye’ye kazandırılması planlanan DDY’ye ait sosyal tesisleri inceledi.
“PROJE ŞEHİR İÇİ TOPLU ULAŞIMA BÜYÜK KATKI SAĞLAYACAK”
AFRAY’ın heyecan verici bir proje olduğunu söyleyen TCDD Genel Müdürü Ali İhsan Uygun, “Devlet Demiryolları olarak Afyon’un emrindeyiz.” dedi. Projenin özellikle şehir içi toplu ulaşıma çok büyük katkı sağlayacak bir çalışma olduğuna dikkat çeken Genel Müdür Uygun, “Aşama aşama bunların yapım projelerinin hazırlanıp yapım çalışmalarına başlanılması ve biran önce de sonuçlandırılıp Afyon halkımızın hizmetine sunulması büyük önem taşıyor. DDY olarak bu konuda kendi altyapımızla ilgili Afyon’a sunacağımız hizmetler konusunda Afyon’un emrindeyiz. Hem Belediyemiz hem Bakanlığımız hemde Devlet Demiryolları nezdinde faydalı çalışmalar yapıyoruz, inşallah Afyon için güzel hizmetlere vesile olacak.” dedi.
Başkan Zeybek ise Genel Müdür Uygun’u Afyonkarahisar’da ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduklarını ifade ederek AFRAY projesine verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

 

 

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti