Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afrin’le yatıyoruz, Afrin’le kalkıyoruz – Kocatepe Gazetesi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)
Afrin'le yatıyoruz, Afrin'le kalkıyoruz

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanlığı’nda dün düzenlenen haftalık basın toplantısında konuşan İl Başkanı Mehmet Karagöz; “Malum gündem yine Afrin. Gece yatarken Afrin’le yatıyoruz, sabah kalkarken Afrin’le kalkıyoruz. Çünkü vatan evlatları, aslan parçaları orada can pazarındalar. Türkiye’nin geleceği için, Türkiye’nin dışında Türk milletinin geleceği için orada birebir mücadele etmekteler. Orada mücadele daha önce de söylediğimiz gibi sadece üç beş tane çapulcu ile değil, NATO müttefiki ülkelerle yaşanmakta. Türkiye hiçbir zaman sivillere kıyım yapmamıştır. PKK Türkiye’de olduğu gibi orada da sivilleri kullanmakta. Hiç acımadan doğmamış bebeklere kurşun sıkan PKK, orada küçük çocukları ve sivil vatandaşları kullanmakta. Sivil kıyafetlerle askerimize karşı savaş etmekte. Bunun için askerlerimiz hassas davranıyor. Bu hassas davranması nedeniyle kayıplar veriliyor. Yine de Türk milleti, Türk askeri, Türk Ordusu bu sivillere kıymamak adına daha hassas davranmakta. Oradaki ilerlemede bu siviller yüzünden daha yavaş gitmektedir. Eğer Türk Ordusu çok kıyıcı hareketler etmiş olsa üç günde Afrin’in tamamını yerle bir eder. Bunu da herkes biliyor. Ben Genel Kurmay Başkanımıza, Başbakanımıza ve Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum. Orada çok hassas davranılıyor” dedi.
YAPILANLAR MHP’Yİ VE
TÜRKİYE’Yİ ZAYIFLATMAK İÇİN
Karagöz, hafta sonunda Antalya’da gerçekleştirdikleri toplantı ile ilgili de değerlendirmelerde bulundu. Karagöz; “Hafta sonu Antalya’da bir toplantımız vardı. Açılış konuşmasını Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli Bey yaptı. Daha sonra da basına kapalı oturumda Milliyetçi Hareket Partisi’nin tarihsel sürecini, Milliyetçi Hareket Partisi’ne oynanan oyunları ve oynanan oyunların olduğu dönemde Türkiye’nin üzerinde oynanan oyunları anlattı. Yani Milliyetçi Hareket Partisi’ne ne zaman saldırı varsa mutlaka o saldırı Türkiye’ye de vardır. Türkiye’deki hareketlerinde başarılı olabilmek için önce Milliyetçi Hareket Partisi’ni zayıflatmak için yapıldığını Genel Başkanımızdan dinledik. Genel başkan yardımcıları kendi alanlarında hazırlıklar yapmışlar. Teşkilatın geleceği ve bundan sonraki seçim çalışmalarında neler yapılması gerektiğini anlattılar. Ne kadar isabetli kararlar aldığımızı oradaki sunumlardan gördük. Biz de burada birimler oluşturmuştuk. Seçim Birimi, ARGE Birimi ve bizim Ülkücü Hafıza Birimi gibi birimler oluşturuldu. Bunlarla ilgili konular anlatıldı. Genel Merkezimiz ne düşünüyorsa, tabanımız teşkilattaki arkadaşlarımız aynısını zaten düşünüyor. 18 Mart 2018 seçimlerinde de tüm teşkilatlar olarak Türkiye genelinde hazır olunduğu ve tamamının da Genel Başkanımızın yanında ve emrinde olduğu bir kez daha görüldü” dedi.
MAFYAVARİ HAREKETLER GÖRÜYORUZ
Toplantıda Afyonkarahisar gündemine değinen Karagöz; “Afyon’da yine yaşanan sıkıntılar var. Mafyavari hareketler görüyoruz. Duraklarda silahlı çatışma, yaralanma gibi olaylar görüyoruz. Minibüs esnafından aldığımız bilgilere göre minibüsçülerden günlük para toplanıyormuş. Bu paralar nereye gidiyor? Makbuzu, faturası var mıdır? Bu çatışmalar bu paralar için mi yaşanıyor? Ben Cumhuriyet Savcılarımızı da göreve davet ediyorum. Gerçi yaralama olayında gereği yapılmış. Ama bunun da derinlemesine araştırılmasını ve bu toplanan paraların minibüsçülere sorup nereye gittiğini takip edilmesini rica ediyoruz. Yine Afyonkarahisar Valimiz Mustafa Tutulmaz Jandarma’nın uygulamasına birebir katıldı. Jandarmalarla vakit geçirdi uygulama esnasında. Valimizi kutluyorum. Askerimizin, polisimizin tüm güvenlik güçlerinin morale ve desteğe ihtiyacı olduğu bir anda Sayın Valimiz Jandarma ile beraber uygulamada yer aldı. Bunu şöyle önemsiyoruz, köydeki Ayşe, Fatma bükme ağzı açık yapıyor. Kaşkol, bere örerek askerimize gönderiyor. Sayın Valimiz de askerimizle beraber hareket ediyor. Yani Afyonkarahisar’da tabandan tavana tüm herkes askerimizin, polisimizin, korucularımızın, güvenlik güçlerimizin yanında. Bundan dolayı çok önemsiyoruz” şeklinde konuştu.
İY�� PARTİ’DEN GERİ DÖNÜŞLER VAR
Karagöz toplantı sonrasında basın mensuplarının sorularını da cevapladı. Karagöz, AK Parti Afyonkarahisar 6. Olağan İl Kongresi’ne katılımı ile ilgili gelen soruya; “AK Parti’den davetiye geldi. Başkanlık seviyesinde hafta sonu bir aksilik olmazsa katılacağız” dedi.
İYİ Parti’den geri dönüşlerle ilgili gelen soruyu cevaplayan Karagöz; “Millet daha önce orada bir gelecek gördü. Basında şişirmeler, yıldızı parlatıp göstermeler falan. Milliyetçiliği, ülkücülüğü daha iyi yaşayacağını zannedip arkadaşlarımızın kısmen o tarafa gittiğini gördük. Orada da ülkücülük adına, milliyetçilik adına bir adım atılmadığı, hatta MHP’nin devamı olmadıkları gibi beyanlarda bulunuldu. Ülkü Ocakları Genel Başkanlığı yaptığını söyleyen bir vatandaş, ki Azmi Karamahmutoğlu’ndan sonra benim dönemimdeydi o. Üç hafta geçici, Genel Başkan atanana kadar görev yapan bir insan. Afrin’deki askerleri Bozkurt yapmasını şikayet eden bir vatandaş. Buradaki görüntüleri görenler, MHP’de ülkücülüğümüzü yaşayamıyoruz orada daha iyi yaşayacağız diye gidenler, Başbuğumuzun bir sözü vardır ülkücülük ancak MHP’de olur diye, başka yere giden gittiği yerin fikrini ideolojisini kabullenmiş olur diye. Orada ülkücülüğün olmadığını görünce arkadaşlarımızdan geri dönüşler var. Bunları sosyal medya hesaplarımızdan görüyoruz. Bir pişmanlık var. Zaman her şeyin ilacıdır. Taşlar zamanla yerine oturacaktır” dedi.
MHP’YE GEÇİŞLER
GİDEREK ARTIYOR
Son günlerde yaşanan MHP’ye katılımları da değerlendiren Karagöz; “Devlet Beyin haklılığı gün geçtikçe anlaşılıyor. Devlet Beyin söyledikleri altı sene sonra, iki sene sonra Devlet Bey haklıymış diye anlaşılıyor. Devlet Beyin de söz konusu vatansa noktasında yaptığı her tür harekette vatandaşlarımız tarafından takdirle karşılanıyor. FETÖ’cü basın devreden çıkıp da gerçek basın görev yapmaya başlayınca, Devlet Beyin söylemleri de tamamen verilmeye başlayınca Devlet Bey haklıymış deniyor. Bu nedenle ilgi ve sempati daha da arttı. MHP’ye geçişler de giderek artıyor. Önümüzdeki seçimlerde MHP’nin Afyon’daki farkını herkes görecek” dedi.

 

YAPILAN ŞEYİN İSRAFI OLMAZ

 

Eski stadyum alanına yapılan helikopter pisti ile ilgili gelen soruyu da cevaplayan Karagöz; “Yapılan şeyin israfı olmaz. Bugün oraya Cumhurbaşkanı iner. Yarın Başbakan iner. Yarın bir yaralımız oradan başka bir yere götürülür. Yani helikopter pisti çok büyük maliyet te değil. Ben havaalanlarında çalıştım. Pistler, radarlar yaptım. Bunlar çok yüksek maliyetler değil. Yapanları kutluyorum. Bugün sadece Cumhurbaşkanı iner, sonrasında da başka hastalarımız kullanır. Ya da acil olaylarda güvenlik güçlerinin hızlıca kalkması için kullanılabilir. Ben yapanlara teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. >> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi