Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AFSİAD Yöneticileri Güç Birliği Toplantısına Katıldı

AFSİAD yöneticileri komşu il Kütahya’da düzenlenen “Bölgesel Güç Birliği Toplantısı”na katıldı

AFSİAD yöneticileri komşu il

AFSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Sayın ve Genel Sekreter Abdurrahman Alp, AFSİAD olarak yakın bir zamanda üye olunan ve TURKONFED’e bağlı Zafer Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (ZAFERSIFED) ile BASIFED tarafından düzenlenen Federasyonlar arası iş ve güç birliği ortak toplantısına katıldı.

13-14 Aralık 2023 tarihlerinde Kütahya’da gerçekleştirilen toplantı katılımcıları arasında ZAFERSİFED Onursal Başkanı Esin Güral, Argat, BASİFED Baş Ekonomisti Prof. Dr. Coşkun Küçüközmen de yer aldı. ZAFERSİFED Başkanı Ali Alper Olgun, BASİFED Başkanı Mehmet Ali Kasalı’nın konuşmalarıyla başlayan toplantı, BASİFED Danışmanı İlker Güneştan, Dumlupınar Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Zeynep Hiçdurmaz, Doç. Dr. Serdar Şahinkaya’nın sunumları ile devam etti.

AFSIAD yoneticileri guc birligi toplantisina katildi

Toplantıda iş dünyasının ekonomi politikalarına yön verebilmek adına sivil toplumun güçlendirilmesi gerektiği, bunun da ancak dayanışma ile sağlanabileceğine vurgu yapıldı. Bölgesel güç birliği, federasyonlar ve üye dernekler arası iletişimi güçlendirme ve yeni iş birliklerine zemin hazırlama amacıyla federasyon üyesi derneklerin yöneticilerinin katılımı ile speed network, ikili iş görüşmeleri de gerçekleştirildi. Federasyonlar arası iş ve güç birliği ortak toplantısı programa ev sahipliği yapan federasyon başkanlarının kapanış konuşmaları ile toplantı sona erdi.

AFSIAD yoneticileri guc birligi toplantisina katildi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti