Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AFSİAD’dan Hayırlı Olsun Ziyareti

AFSİAD Başkanı Kadir Sayın ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri, başkent Ankara’da bir dizi ziyarette bulundular.

AFSİAD Başkanı Kadir Sayın

Afyonkarahisar Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (AFSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Sayın ve Yönetim Kurulu Üyeleri Nail Demirel, Abdurrahman Alp ve Tuncay Divrikli Ankara’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

AFSİAD Yönetim Kurulu ilk olarak aslen Afyonkarahisarlı olan Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Çorumlu’yu makamında ziyaret etti. AFSİAD Başkanı Kadir Sayın ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Emirdağ doğumlu olan ve 2019 Eylül ayından itibaren Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı görevini başarı ile yürütürken geçtiğimiz Ağustos ayında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayınlanan kararname ile Emniyet Genel Müdür Yardımcısı olarak atanan Mahmut Çorumlu’ya hayırlı olsan dileklerini ileterek günün anısına hediye takdim ettiler.

AFSİAD Başkanı Sayın ve beraberindekiler daha sonra AFSİAD Üyesi, AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Erkan Güral’ı ziyaret etti. Sayın ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Güral’a yeni görevinde başarılar dileyerek, günün anısına hazırlanan hediyeyi takdim ettiler.

NG Kütahya Seramik Porselen Turizm A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda AFSİAD Üyesi olan Erkan Güral, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongresinde AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi olarak yer almış ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tarafından Nihat Zeybekçi başkanlığındaki AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcılığı görevine getirilmişti.

Kütahya başta olmak üzere Afyonkarahisar ve bölgesinde önemli yatırımları bulunan Erkan Güral, AFSİAD Başkanı Sayın ve Yönetim Kurulu Üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.