Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AFSİAD’dan Karakaş’a “tebrik” ziyareti – Kocatepe Gazetesi

AKÜ Rektörü Prof. Dr.
AFSİAD’dan Karakaş’a “tebrik” ziyareti

AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, AFSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Şehitoğlu ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri Metin İplikçioğlu, Kadir Sayın, Akif İşbilir, Abdurrahman Alp, Kamil Ayvalı ve Adnan Demirel’i kabul etti.
ÜNİVERSİTE SANAYİCİ İŞ
 BİRLİĞİ GÖRÜŞÜLDÜ
Yapılan ziyarette toplumun sosyo-kültürel yapısının eğitime olan etkisi ve üniversite -sanayi işbirliği projeleri görüşüldü. Rektör Prof. Dr. Mehmet Karakaş yaptığı konuşmada “İlimizin ekonomi alanında önemli sivil toplum örgütlerinden birisi olan AFSİAD’ın bu tebrik ziyaretinden dolayı AFSİAD heyetine ayrı ayrı teşekkür ederim ve ayrıca üniversitemizde işbirliğimizi de artarak devam ettirmeye hazır olduğumuzu belirtmek isterim.” diye konuştu.
İŞ BİRLİĞİ DEVAM EDECEK
AFSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Şehitoğlu ise, işbirliğinin devam edeceğini söyleyerek,  “Üniversitenin geçmiş dönemlerde olduğu gibi üniversite-sanayici işbirliklerine artarak devam ettireceğini gözlemledik, bu da bizleri üniversitemiz ve ilimiz adına sevindirdi. Sayın Rektörümüze bundan sonrası için her türlü bize düşen görevde yanında olduğumuzu belirttik. Yeni görevinde kendisine ve ekibine başarılar dileriz.” ifadelerini kullandı.