Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AFSÜ Akademisyenlerinin Diz Üstü Bilgisayarları Yenilendi

AFSÜ öğretim üyelerinin dizüstü bilgisayarları, akademik çalışmalarını daha verimli yapabilmeleri için son teknoloji dizüstü bilgisayarlar ile değiştirildi.

AFSÜ öğretim üyelerinin dizüstü

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesinin (AFSÜ) kuruluşundan bu yana göreve başlayan bütün öğretim üyelerine dizüstü bilgisayarlar verildiği bildirildi.

BİRER ADET TAŞINABİLİR BİLGİSAYAR VERİLDİ

Üniversitenin kuruluşundan önce görev yapan öğretim üyelerine teslim edilen ve teknolojik kullanım ömrünü tamamlamış cihazlar da geri alınarak yenileri teslim edildi. Öğretim üyelerinin akademik çalışmalarına kolaylık sağlamak amacıyla bir adet taşınabilir bilgisayar verildi. Öğretim üyelerince her yerde ve koşulda bilgiye erişerek akademik çalışmalarını gerçekleştirebilmeleri için dağıtılan dizüstü bilgisayarların yenilenmesi, memnuniyetle karşılandığı öğrenildi. AFSÜ Bilgi İşlem Daire Başkanlığından cihazlarını teslim alan akademisyenler, AFSÜ yönetimine teşekkür etti.

ÖĞRETİM ÜYELERİNE HER TÜRLÜ DESTEK SUNULUYOR

Konu hakkında açıklama yapan AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, üniversitenin akademik kadrosunun daha iyi hizmet vermesi amacıyla her tür desteği sunmaya devam ettiklerini dile getirdi. Rektör Okumuş, “Öğretim üyelerimizin bilimsel çalışmalarını daha rahat gerçekleştirebilmesi için güncel özelliklere sahip dizüstü bilgisayarları kendilerine dağıttık. Akademisyenlerimizin, kullanıma hazır vaziyette kendilerine teslim edilen bu cihazlar sayesinde üniversitemizin hem araştırma hem de öğretim kalitesine daha verimli bir şekilde katkıda bulanacağına inanıyorum.” dedi.

AFSÜ Akademisyenlerinin Diz Üstü Bilgisayarları Yenilendi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti