Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ocak Ayında Kurucu Yönetimi Belirlenen O Oda’da Bugün Seçim Yapılıyor

Afyonkarahisar Diş Hekimleri Odası’nın ilk olağan seçimli genel kurul toplantısı 21 Ocak 2024 tarihinde yapılmıştı. Kurucu Yönetim Kurulu üyelerinin oluşturulduğu seçimin ardından bugün Afyonkarahisar Diş Hekimleri Odası Yönetim Kurulu Üyelerinin belirleneceği seçim yapılıyor

VİDEOYU PAYLAŞ

Afyonkarahisar Diş Hekimleri Odası’nın seçimi Afyonkarahisar Tabip Odası’nda bugün sabah saat 9.00’da başladı. Seçim sandığı saat 17.00’de açılacak.

Ocak Ayında Kurucu Yönetimi Belirlenen O Oda’da Bugün Seçim Yapılıyor

Afyonkarahisar Diş Hekimleri Odası Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Dt. Muamer Şişik, Afyonkarahisar Diş Hekimleri Odası’nın daha önce Uşak Diş Hekimleri Odasına bağlı temsilcilik olduğunu hatırlattı. Başkan Şişik, Kocatepe’ye yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Bilindiği üzere Afyonkarahisar Diş Hekimleri Odası daha önce Uşak Diş Hekimleri Odasına bağlı temsilci statüsündeydi. 22 Kasım 2023 tarihinde Uşak Diş Hekimleri Odasından ayrılarak kendi Afyonkarahisar Diş Hekimleri Odamızı kurduk. 21 Ocak 2024 tarihi itibariyle de kurucular olarak ilk seçimimizi gerçekleştirmiştik. Bugünde rutin olarak 2 yıl yönetimimizi sağlayacak yönetim kurulu üyelerini belirlemek için toplandık. Afyon’daki diş hekimleri ve sağlık çalışanlarına faydalı olmak için böyle bir işe giriştik. İnşallah herşey güzel olacak. Şu anda Afyonkarahisar Diş Hekimleri Odasına ilçelerde dâhil 157 diş hekimi üye kayıtlıdır. Seçimi çarşaf liste gerçekleştiriyoruz. Mazbata alındıktan sonra yönetim kurulu üyeliklerine seçilen arkadaşlarımızla görev dağılımını yapacağız.” Daha önce kurucu yönetim kurulu üyeliklerini oluşturan;  Dt. Muammer Şişik, Dt. Fatih Türe, Dt. Engin Tezcan, Dt. Ahmet Şen, Dt. Hicazi Tolunay Ertürk, bu seçimde yönetim kurulu üyeliklerine aday oldular. Dt. Nevzat Ballıpınar’ın da yönetim kurulu üyeliğine aday olduğu öğrenildi.

Ocak Ayında Kurucu Yönetimi Belirlenen O Oda’da Bugün Seçim Yapılıyor

DİĞER VİDEOLAR

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti