Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AFSÜ GençFest 2024 19 Mayıs coşkusuyla birleşti

AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş,  AFSÜ GençFest 2024’ü 19 Mayıs 1919’un 105’inci yılında yurt genelinde düzenlenen “Gençlik Haftası” programları ile aynı tarihlerde kutlamanın mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını söyledi

AFSÜ Rektörü Prof. Dr.

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesinin (AFSÜ) altıncı kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında Zafer Sağlık Külliyesinde düzenlenen “AFSÜ GençFest 2024” AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş’un, personel ve öğrencilerle bando eşliğinde katıldığı festival korteji yürüyüşüyle başladı.

AFSÜ GençFest 2024 19 Mayıs coşkusuyla birleşti

“19 MAYIS’IN 105’İNCİ YILINDA KUTLAMA YAPMAK AYRI BİR GURUR”

Kortejin ardından AFSÜ Tören Alanındaki öğrenci kulüp ve toplulukları ile paydaş kurumların stantlarını ziyaret eden AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, stant görevlisi öğrencilerle faaliyetler hakkında sohbet etti. Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Rektör Okumuş, AFSÜ’nün kuruluş yıl dönümünü, Atatürk’ün Samsun’a ayak bastığı 19 Mayıs 1919’un 105’inci yılında yurt genelinde düzenlenen “Gençlik Haftası” programları ile aynı tarihlerde kutlamanın mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını söyledi. Alandaki öğrencilere “Sizler bu ülkenin göz bebeğisiniz. Sizler bizim geleceğimizsiniz.” diye hitap eden Rektör Okumuş, Türkiye ve AFSÜ’nün öğrenciler için her tür imkânı seferber ettiğini ifade etti.

AFSÜ GençFest 2024 19 Mayıs coşkusuyla birleşti

“AFSÜ GENÇFEST 2024 YENİ BİR HEYECAN KAZANMANIZ İÇİN DÜZENLENDİ

AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, konuşmasında şunları kaydetti: “Dolu dolu bir içeriğe sahip olan AFSÜ GençFest 2024 ile akademik yılın yorgunluğunu atmanızı ve önümüzdeki yıl için enerji toplamanızı; bu sene mezun olarak kariyer yolculuğuna adım atacak arkadaşlarımızın da hoş anılar biriktireceği bir etkinlik yaşamasını diliyorum. Üniversiteler bilgi üreten ve aktaran kurumlar olmanın yanı sıra öğrencilerini ve toplumu sosyal ve kültürel açıdan da geliştiren kurumlardır. Bu etkinlik de siz AFSÜ’lü gençlerimize ve üniversitemizin kıymetli akademik ve idari personeline yeni bir şevk, yeni bir heyecan kazandırmak amacıyla düzenlenmiştir. AFSÜ GençFest 2024’ün hayata geçirilmesinde emeği geçen bütün çalışma arkadaşlarıma ve öğrencilerime teşekkür ediyorum. Özellikle, giderek daha da güzelleşen nitelikli etkinlikleriyle gün geçtikçe kendini geliştiren öğrenci kulüp ve topluluklarımızın girişimci üyelerini ve danışmanlarını tebrik etmek istiyorum. Yine, bu güzel etkinliğin gerçekleşmesinde iş birlikleri ile önemli desteklerde bulunan paydaş kurumlara ve sponsor firmalara da şükranlarımı sunuyorum.”

AFSÜ GençFest 2024 19 Mayıs coşkusuyla birleşti

MARY JANE GRUBU KONSER VERDİ

AFSÜ GençFest 2024’ün ilk gününde DJ Emre Karakurt ve Perküsyon Show ile akşam saatlerinde Mary Jane Grubunun konseri yapıldı. Konseri izleyen Rektör Okumuş, grup üyelerine teşekkür ederek solist Eslem Kozpınar’a hediye takdim etti. Zafer Sağlık Külliyesi, AFSÜ GençFest 2024 ile hafta boyunca öğrenci kulüp ve topluluklarının stantları başta olmak üzere paydaş kurumların da desteğiyle birçok aktiviteye, eğlenceye ve konserlere ev sahipliği yaptı.