Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AFSÜ, özel gereksinimli çocukları unutmadı

AFSÜ Bolvadin SHMYO tarafından

AFSÜ Bolvadin SHMYO tarafından engelli bireylerin beklentilerine yönelik bilincin artırılması amacıyla ziyaret programı gerçekleştirildi

 

Engelliler Haftası dolayısıyla düzenlen programda Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik ile Sağlık Kurumları İşletmeciliği Programı öğretim elemanları ve öğrenciler, Şehit Teğmen Muzaffer Gümüş Özel Eğitim Uygulama Okulunun özel gereksinimli çocuklarını ziyaret etti.
Öğretim Görevlisi Cansu Gündoğan’ın müzik dinletisi ve Öğretim Görevlisi Dr. Mustafa Kazak’ın halk oyunları gösterisi ile başlayan etkinlikte özel çocuklar, hocalarla ve öğrencilerle şarkı söyleyip dans ederek gönüllerince eğlendi. Bu etkinliğin ardından AFSÜ’lü öğrenciler özel gereksinimli çocuklara yönelik iletişim ve tutumun nasıl olması gerektiğiyle ilgili Şehit Teğmen Muzaffer Gümüş Özel Eğitim Uygulama Okulu eğitimcileri tarafından detaylı bir sunumla bilgilendirildi.
Program, dersliklerin gezilmesi ve okuldaki eğitim süreçlerinin incelenmesinin ardından özel çocuklara hediyeler verilmesiyle sona erdi.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi