Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AFSÜ personelinin araştırma becerileri arttı

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Zafer Sağlık Külliyesi A Blok’ta
altı gün süren “Araştırma Becerilerinin Güçlendirilmesi Eğitimi” tamamlandı

 

Zafer Kalkınma Ajansı desteğiyle nitel ve nicel veri analizine yönelik teorik ve uygulamalı derslerin verildiği eğitime, Sağlık Bilimleri Fakültesi (SBF) başta olmak üzere Atatürk Sağlık Hizmetleri MYO, Bolvadin Sağlık Hizmetleri MYO ve Uluslararası İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde görevli akademik personel katıldı.
İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKCU) Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. M. Agâh Tekindal ile İKCU SBF Sosyal Hizmet Bölüm Başkanı Doç. Dr. Melike Tunç Tekindal tarafından verilen eğitim, AFSÜ SBF Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Hamide Nur Çevik Özdemir ve Sağlık Yönetimi Bölümünden Doç. Dr. Özlem Tuna tarafından koordine edildi.
Eğitim, AFSÜ SBF Dekanı Prof. Dr. Tolga Ertekin ile Zafer Kalkınma Ajansı Afyonkarahisar Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Osman Köprücüoğlu tarafından eğitimi başarıyla tamamlayanlara katılım belgelerinin ve eğitimcilere teşekkür belgelerinin verilmesiyle son buldu. >> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti