Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AFSÜ, TBMM ile protokol imzaladı

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, AFSÜ ile TBMM arasındaki sağlık hizmeti alımı protokolünü TBMM Genel Sekreteri Mehmet Ali Kumbuzoğlu ile imzaladı

 

TBMM mensuplarının muayene ve tedavileri ile ilgili protokolün imzalandığı toplantıda, AFSÜ Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Ahmet Ali Tuncer, Hastane Başmüdürü Hatip Aydın, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Vekili Filiz Özden Yılmaz ve TBMM yetkilileri hazır bulundu.
“AFSÜ BÜNYESİNDE KÖKLÜ BİR MERKEZE SAHİP”
TBMM Genel Sekreteri Kumbuzoğlu, AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Okumuş ve beraberindeki heyeti TBMM’de ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek imzalanan protokolün iki kurum için de hayırlı olmasını diledi. Yeni kurulan AFSÜ’nün bünyesinde köklü bir Araştırma Uygulama Merkezine sahip olduğuna dikkat çeken Prof. Dr. Okumuş ise AFSÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezinin yeni binasına taşınmasıyla daha da modern bir ortama kavuştuğunu ve milletvekillerine sağlık alanında memnuniyetle hizmet vereceklerini ifade etti.
Prof. Dr. Okumuş ve beraberindeki heyet, protokolün imzalanmasının ardından TBMM’nin Hain 15 Temmuz Darbe Girişimi sırasında bombalanan bölümlerini de gezerek yetkililerden bilgi aldı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti