Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AFSÜ’de İlgi Gören Etkinlik

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi öğrencileri yakın ilişkilerde sağlıklı davranış modelleri konulu açık hava etkinliğine katıldı

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi

AFSÜ Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik (PDR) Komisyonu tarafından düzenlenen “Yakın İlişkilerde Sağlıklı Davranış Modeli” konulu açık hava etkinliğinde, genç yetişkinlik döneminde yakın ilişkilerdeki davranışlar ve seçimler konusunda farkındalık oluşturulması amaçlandı. AFSÜ GençFest 2024 kapsamında Psikolojik Danışman Dr. Selçuk Duman tarafından AFSÜ Tören Alanında yapılan etkinliği, çok sayıda öğrenci ilgiyle takip etti.

AFSÜ’de ilgi gören etkinlik
Konuşmasına, aşka dair farklı kuramsal yaklaşımlar olduğunu ve âşık olmamızın çok sayıda sebebe dayandığını belirterek başlayan Dr. Duman, üniversite öğrencilerinin yakın ilişkiler kurma ve sürdürme konusunda bazen zorluklar yaşayabildiğini belirterek, çiftlerin kendilerine ve arkadaşlarına karşı dürüst ve saygılı olmalarının ilişkinin sürdürülebilirliği için önemli olduğunu vurguladı.
Sağlıklı ve sürdürülebilir yakın ilişkilerde çiftlerin birbirlerini anlamaları ve ilişkiye birlikte katkı vermelerinin önemine değinen Dr. Duman ilişki kurma ve sürdürme konusunda problemler yaşayan ve bunlarla başa çıkmakta zorlananların ruh sağlığı uzmanlarından yardım alabileceklerini ifade etti.
Etkinlik, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığından Şube Müdürü Özlem Pınar Tuğrul ve PDR Komisyonu Üyesi Öğr. Gör. Ömer Faruk Akbulut’un, Dr. Duman’a plaket ve hediye takdiminin ardından anı fotoğrafı çekimi ile sona erdi.