Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AFSÜ’den paydaş üniversitelerle uluslararası işbirliği atılımı

AFSÜ’nün akademik kurumlarla kurduğu

AFSÜ’nün akademik kurumlarla kurduğu işbirlikleri çeşitlenerek artıyor

 

Ulusal çapta Uşak Üniversitesi, Eskişehir Teknik Üniversitesi, Konya Teknik Üniversitesi, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi ile protokol imzalayan Afyonkarahisa Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ), Portekiz, Makedonya ve Romanya’daki üç üniversite ile de anlaşmalara imza attı.
AFSÜ Uluslararası İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi (AFSÜ-UİM) ile Uşak Üniversitesi, Eskişehir Teknik Üniversitesi, Konya Teknik Üniversitesi, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Uluslararası İlişkiler-Erasmus Koordinatörlükleri arasında Start Up Yükseköğretim Hareketlilik Konsorsiyumu için protokol imzalandı. AFSÜ-UİM Erasmus Koordinatörlüğü tarafından Portekiz, Makedonya ve Romanya ile de üç yeni Erasmus+ KA103 kurumlar arası anlaşma imzalandı.
AVRUPA ÜLKELERİNDE AKADEMİK FAALİYET GERÇEKLEŞTİRİLECEK
2020-2027 yılları arasında geçerli anlaşmalar kapsamında AFSÜ Tıp Fakültesi, Eczacılık Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Fakültesi ile Makedonya Goce Delcev Üniversitesi Tıp Fakültesi, Eczacılık Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Fakültesi arasında öğrenci ve personel hareketliliği olacak. Aynı şekilde AFSÜ Eczacılık Fakültesi ile Portekiz Porto Üniversitesi Eczacılık Fakültesi ve Romanya Ovidius Üniversitesi Eczacılık Fakültesi arasında öğrenci ve personel hareketliliği gerçekleştirilecek.
Start Up Yükseköğretim Hareketlilik Konsorsiyumu kapsamında Avrupa Birliği ülkelerinde öğrencilerin staj; personellerin ders verme ve eğitim alma hareketliliğine katılması öngörüldü. Bu kapsamda taraflarca belirlenecek esaslar dâhilinde öğrenci staj, personel eğitim alma ve personel ders verme hareketlilikleri gerçekleştirilecek.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti