Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AFSÜ’ye Üç Ödül

AFSÜ akademisyenlerinin ürettiği çalışmalar, katıldıkları ulusal ve uluslararası bilimsel etkinliklerde ödüllendirilmeye devam ediyor

AFSÜ akademisyenlerinin ürettiği çalışmalar,

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalı öğretim üyelerimiz Prof. Dr. Ahmet Afşin Kundak ve Prof. Dr. Ayhan Pektaş ile Dinar Devlet Hastanesinden Dr. Nur Önen’in KKTC’de düzenlenen 59. Türk Pediatri Kongresinde sunulan, “Yenidoğanlarda Konjenital Kalp Hastalıklarının Taranmasında Pulse Oksimetre ve El Ekokardiyografisinin Karşılaştırılması” başlıklı çalışmaları, Poster Bildiri Birincilik Ödülüne layık görüldü.

Tıp Fakültesi Çocuk Nöroloji Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Dilek Çavuşoğlu’nun “Frontal Lob Epilepsili Çocuklarda Beyin Hacminin Değerlendirilmesi” adlı bildirisi, Lokman Hekim Üniversitesi Kas ve Sinir Hastalıkları Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından Ankara’da düzenlenen 2. Uluslararası Katılımlı Pediatri ve Pediatrik Nörolojide Yaklaşımlar Sempozyumunda, Sözel Bildiri Birincilik Ödülü aldı.

Doç. Dr. Çavuşoğlu ile Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Radyoloji Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Çiğdem Özer Gökaslan ve DEÜ Arş. Gör. Berrin Çavuşoğlu’nun Ankara’da düzenlenen 25. Ulusal Çocuk Nörolojisi Kongresinde sunulan “PP-008 İdiyopatik Jeneralize Epilepside Volümetrik Manyetik Rezonans Görüntüleme Değişiklikleri” başlıklı çalışmaları da En İyi Poster Bildiri Birincilik Ödülünü kazandı.