AFYAŞAD'dan Vefa Ziyareti

AFYAŞAD'dan Gül Anneler Derneği Onursal Başkanı Halise Saygı'ya ziyaret

Afyonkarahisar Yazarlar ve Şairler Derneği (AFYAŞAD) Yönetim Kurulu üyeleri, Gül Anneler Derneği Onursal Başkanı Halise Saygı’yı ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette, iki dernek arasında yapılabilecek ortak faaliyetler hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.AFYAŞAD'dan Vefa Ziyareti

Dernek çalışmaları hakkında bilgi veren Halise Saygı, bugüne kadar yüzlerce kız öğrenciye eğitim bursu sağladıklarını belirterek, 61 kimsesiz kız çocuğunun da evlendirilmesine vesile olduklarını söyledi. Saygı, iyilikte ve hayırlı işlerde yarışmayı ilke edindiklerini ifade etti.

AFYAŞAD Başkanvekili, hukukçu, şair ve yazar Nilgün Seçen ise Dernek Başkanı Muharrem Günay’ın kayınbiraderinin vefatı nedeniyle ziyarete katılamadığını belirtti. Seçen, AFYAŞAD’ın çalışmaları hakkında bilgi vererek, dernek olarak Halise Saygı’ya yönelik bir “ahde vefa” programı düzenlemek istediklerini kaydetti.AFYAŞAD'dan Vefa Ziyareti

Ziyarete, AFYAŞAD Yönetim Kurulu üyelerinden Raziye Demiralay Celep, Dr. Mustafa Seçen, Nilgün Seçen ve İsmail Dalmışlı katıldı.

Kocatepe Gazetesi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme